上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.5k

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-6 05:01 PM 發表 查看引用來源

會唔會係AIRPLANE ?
haha....3 架 新 式 飛 機? :smile_19: :smile_39:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-6 05:09 PM 發表 查看引用來源

i'm afraid the more the discussion, the more the vigorous fight between u guys
cashier......where r u....miss u tim.........

希望係輕鬆氣氛裡,多d活動空間.....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-6 04:27 PM 發表
我 率 先 預 告 啦....哈哈...(性 急 啊)

來 我 屋 企..........樓 下 ......會所....

唱 下 歌.....傾 下 計......討 論 下 两 性...戰 爭 問 題.....

食 物 方 面, 會 輕 量 d....如 pizza....kfc. ...
仲唔update去第一版 :smile_41:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-6 19:12 發表

仲唔update去第一版 :smile_41:
一睇到去佢屋企......:smile_47: ....應該要派籌先得

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-6 07:28 PM 發表

一睇到去佢屋企......:smile_47: ....應該要派籌先得
唔排...上網book得唔得丫?:smile_27::smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-6 18:02 發表

haha....3 架 新 式 飛 機? :smile_19: :smile_39:
要找我們防空部隊幫手:smile_41:

你揾岩哂.. 我地百發百中:smile_46:

回覆 603# 的帖子

綠绿咁早㗎,冇返工呀,在公司打post呀

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-6 19:30 發表

唔排...上網book得唔得丫?:smile_27::smile_30:
聽講只限好友先得..

其他庶民則用郵記方式.連同回郵地址寄出.封面寫上我要去戰爭(記得貼郵票):smile_35: :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-6 07:40 PM 發表

聽講只限好友先得..

其他庶民則用郵記方式.連同回郵地址寄出(記得貼郵票):smile_35: :smile_30:
唔係嘛...圓碌碌個會做咩玩大倒退?
電郵得啦掛?
玩死人咩 :smile_13::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆