上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(玩得傾得的您入小妹吹水室(PART58)

收藏  |  訂閱
729  6.7k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:35 AM 發表 查看引用來源

係 呀 !!!:smile_24: :smile_24:
而 家 著 長 袖 衫 , 又 有 褸 ,
又 有 頸 巾 啦 ~~
凍就梗係咁架啦:smile_35:
小心身體呀 禾仲要同你去威去浦架:smile_46:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47:  我 摸 您 好 D 呀 !!
你 mor 完禾....禾又 moe 番你.....咁咪仲好:smile_46:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:35 AM 發表

:smile_47: :smile_47:  我 摸 您 好 D 呀 !!
:smile_47::smile_47:     有得 mor mor mor

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:39 AM 發表 查看引用來源
哎 呀 ~
我 覺 得 自 已 好 腫 呀 !!!:smile_35: :smile_35:
著 咁 多 ....:smile_35:
我 會 小 心 身 體 我 要 同 您 去 溝 仔 家 嗎 !! :smile_46:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:41 AM 發表 查看引用來源
你 mor 完禾....禾又 moe 番你.....咁咪仲好:smile_46:
依 ~~~
您 好 衰 衰 既 ~~
不 過 我 鍾 意 呀 !! :smile_47:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-11-11 10:39 AM 發表
:smile_46::smile_46: 去邊度浦架.....妳都要小心身體呀,d 仔唔鐘意見女病 wor :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-11 10:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_47::smile_47:     有得 mor mor mor
好 似 冇 您 份:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:42 AM 發表

依 ~~~
您 好 衰 衰 既 ~~
不 過 我 鍾 意 呀 !! :smile_47:
:smile_14::smile_14: 妳同呀 boy 咁鐘意呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-11 10:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_46::smile_46: 去邊度浦架.....妳都要小心身體呀,d 仔唔鐘意見女病 wor :smile_46::smile_46:
我 會 小 心 身 體 家 啦 ~~
咁 D 女 係 要 病 都 冇 計 家 ~:smile_45: :smile_45:

您 帶 我 去 邊 到 蒲 呀 :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-11-11 10:43 AM 發表

好 似 冇 您 份:smile_45: :smile_45: :smile_30:
經過乍 :smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆