上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.8k

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 01:49 AM 發表 查看引用來源

而家係吊唔吊西都要訓覺!:smile_15: :smile_15:  
我都夠晒數啦...................閃人訓覺:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 pccw123123 於 2008-10-25 01:48 AM 發表

我估一日吊七次 :smile_03:
screw 7 times per day is not enough to me!!!!!

引用:
原帖由 pccw123123 於 2008-10-25 01:53 發表 查看引用來源

下咁快鲻 .. 我剛剛飲左力保健喎 ...
點算呀
去廟街剪個靚髮先:smile_30:

引用:
原帖由 pccw123123 於 2008-10-25 01:53 AM 發表 查看引用來源

下咁快瞓 .. 我剛剛飲左力保健喎 ...
點算呀
衝勁盡表現................全靠力保健:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-25 01:53 發表 查看引用來源

我都夠晒數啦...................閃人訓覺:smile_43: :smile_43:
晚安啦公安先生

引用:
原帖由 吊西多過食飯 於 2008-10-25 01:54 發表 查看引用來源

screw 7 times per day is not enough to me!!!!!
咁你要幾多次呀:smile_38:

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2008-10-25 01:54 AM 發表 查看引用來源

去廟街剪個靚髮先:smile_30:
不如去上海街金河 整個大波少婦仲好喇 :smile_34:

引用:
原帖由 pccw123123 於 2008-10-25 01:58 發表 查看引用來源

不如去上海街金河 整個大波少婦仲好喇 :smile_34:
你又要一日吊7次呀:smile_30:
小心身體呀:smile_38:

我都去訓啦你地慢慢吹爆佢:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 hong17c2000 於 2008-10-25 02:01 AM 發表 查看引用來源
我都去訓啦你地慢慢吹爆佢:smile_43: :smile_43: :smile_43:
我黎你地就走...............算點先:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆