上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
737  4.3k

引用:
原帖由 民主之子 於 5/10/2008 19:25 發表 查看引用來源

on dog dog 几時比禾反下~:smile_45:
開飽果日帶出黎,老細有一隻..:smile_38:
你果隻又係咩黎架................ :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 膠時間 於 2008-10-5 07:30 PM 發表 查看引用來源
雙拼加廿蚊
私房式不設外賣
比個地址黎~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 膠時間 於 5/10/2008 19:30 發表 查看引用來源
雙拼加廿蚊
私房式不設外賣
算....................反正我已經食飽晒

好開心呀,我今日可以唔駛食粥/白麵包加烚火腿喇,kaka

咬飯先~:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 民主之子 於 5/10/2008 19:32 發表 查看引用來源
咬飯先~:smile_38: :smile_43:
食飽d,夜d俾心機開工
搵多幾個客呀,:smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-5 07:32 PM 發表 查看引用來源

算....................反正我已經食飽晒

好開心呀,我今日可以唔駛食粥/白麵包加烚火腿喇,kaka
妳地獄式呀..

引用:
原帖由 膠時間 於 5/10/2008 19:34 發表 查看引用來源
妳地獄式呀..
唔係啊...........岩岩重感冒,又氣管炎
所有有油既野都唔食得,咪唯有乖乖地戒口

bye ~~~ bye ~~~ 出 街 食 飯 喇 ~~~

:smile_44: ~~~ 去 火炭 食 ~~~ :smile_47: :smile_47:

部腦真係要重裝...好銀慢:smile_27:

引用:
原帖由 進修學院 於 5/10/2008 19:43 發表 查看引用來源
bye ~~~ bye ~~~ 出 街 食 飯 喇 ~~~

:smile_44: ~~~ 去 火炭 食 ~~~ :smile_47: :smile_47:
食得開心d喇,bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆