上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.7k

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

我就係錯在第一日見到佢, 就同佢有d野(無上床), 但係識落o左先發覺同佢真係溝通唔到, 先至咁煩!!! :smile_39:

我承認係我自己太過優柔寡斷, 無膽同佢講清楚, 一味o向度拖.....:smile_42:
咁只有你先可以解決佢喎, 人地教你, 你都唔做......:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

你生擒佢啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:
係我一早o訓o左呀!!:smile_30:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:32 PM 發表 查看引用來源

咁只有你先可以解決佢喎, 人地教你, 你都唔做......:smile_39: :smile_39:
我知我衰乜o既!!:smile_13:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

乜咁文雅呀!!
咁唔通話你衰"風流"咩:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-26 06:36 PM 發表 查看引用來源

咁唔通話你衰"風流"咩:smile_34: :smile_34:
夠直接!!i like it!!:smile_30:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:33 PM 發表 查看引用來源

係我一早o訓o左呀!!:smile_30:
哦, 咁唔關廚c 事啦:smile_30: :smile_30:

我想問o下c9仔你有無sp o既呢?

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

我就係錯在第一日見到佢, 就同佢有d野(無上床), 但係識落o左先發覺同佢真係溝通唔到, 先至咁煩!!! :smile_39:

我承認係我自己太過優柔寡斷, 無膽同佢講清楚, 一味o向度拖.....:smile_42:
未住先..因咩樹溝通唔到呀...見個女仔應該都幾鍾意你...
應該好遷就你至係wow...你怕女仔煩住你....:smile_41:

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-26 06:38 PM 發表 查看引用來源
我想問o下c9仔你有無sp o既呢?
點解咁問:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 熊貓經理人 於 2008-9-26 06:38 PM 發表 查看引用來源

未住先..因咩樹溝通唔到呀...見個女仔應該都幾鍾意你...
應該好遷就你至係wow...你怕女仔煩住你....:smile_41:
你有所不知......
c hing 30有4, 已婚之人, 個妹妹仔 2x ......:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆