上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏(不論男女)..24歲以上..型仔靚女快d入黎la(part 23)

收藏  |  訂閱
740  6.1k

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-18 12:06 AM 發表 查看引用來源

唔好咁講la......
今年送足對上幾年既生日禮物慶佢就黎20歲
我係佢13歲已經識佢架啦....

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-18 12:18 AM 發表 查看引用來源

買左d咩呀.....
:smile_45:
同架車換左D消耗品

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-10-18 12:18 AM 發表 查看引用來源

今年送足對上幾年既生日禮物慶佢就黎20歲
我係佢13歲已經識佢架啦....
送幾年呀.....
咁佢咪好開心....突然咁多禮物收

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2008-10-18 12:20 AM 發表 查看引用來源

同架車換左D消耗品
哦....都係買幫你自己鍾意既野扮靚靚
冇所謂la

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2008-10-18 12:20 AM 發表 查看引用來源

同架車換左D消耗品
你唔買好過買啦...到時俾人整你部車, 你仲心痛囉...:smile_45:

唔講啦...訓...無心情...:smile_45: :smile_43:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-18 12:22 AM 發表 查看引用來源

送幾年呀.....
咁佢咪好開心....突然咁多禮物收
冇..碌左2700 je....當幾年禮物啦..:smile_44:
佢都好唔好意思=w=之後幾年都應該唔會問我要禮物啦:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-18 12:29 AM 發表 查看引用來源
唔講啦...訓...無心情...:smile_45: :smile_43:
點解呀....咁早d休息la....
早抖
我都差唔多zzzzz

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-18 12:25 AM 發表 查看引用來源

你唔買好過買啦...到時俾人整你部車, 你仲心痛囉...:smile_45:
:smile_45: 係換D珠仔,, 皮帶, 極力子,,外鐘
係D轉動機件.. 唔係裝飾品哦:smile_42:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-3 11:23 PM 發表 查看引用來源
徵男男女女朋友仔....同我傾下譏...只要你正正常常就ok喇...當然要18歲以上la....等緊你地呀

重新開始........

當我唔開心....係朋友們第一時間支持我....

各位朋友....得閒黎陪我傾下譏la....

不過比 ...
下面果段野,你呢世都唔會明,因為你唔係男人,就等於男人唔會明女人黎經有幾痛一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆