上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  77.0k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 03:04 PM 發表 查看引用來源

係呀~~又要報失,又俾人屈!冇哂mood 啦~~
你又唔上嚟撑我!:smile_45:
i am here always to support you

我一直撑妳和想見妳

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 14:54 發表 查看引用來源

好彩仲有你撑我啫!:smile_38:
我係局外人,係理智小小嘅啫!:smile_35:
河仔諗多左啲啫!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 14:40 發表 查看引用來源
你哋好衰架~~咁瘀嘅嘢我都唔想講!:smile_39:
上次返大陸shoping,掛住揀護膚品,將一袋二袋同埋個手袋擺咗落地下!
轉頭就唔見咗個手袋啦!手機證件乜都冇哂呀!
所以咪聯絡唔到, ...
早嚮吖嘛!
鍚番補數啦!:smile_47:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 15:06 發表 查看引用來源

蘭花雞?呢句都幾好聽!算你啦~~
咁仲想唔想食下我嗰隻蘭花雞?睇下係咪真係咁濃郁呢? :smile_27:
咁都話好聽~
董伯伯話齋,妳真係天真呀!
我諗河仔唔會鐘意食下妳嗰隻蘭花雞!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-6 05:15 PM 發表 查看引用來源

我係局外人,係理智小小嘅啫!:smile_35:
河仔諗多左啲啫!
咪就係囉~~正一小氣鬼!:smile_34:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-6 05:17 PM 發表 查看引用來源

早嚮吖嘛!
鍚番補數啦!:smile_47:
錫邊度先?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 17:30 發表 查看引用來源

錫邊度先?:smile_41:
只要係妳鐘意嘅~妳身體任何一度都得!:smile_34:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

咁都話好聽~
董伯伯話齋,妳真係天真呀!
我諗河仔唔會鐘意食下妳嗰隻蘭花雞!:smile_30:
蘭花雞有乜咁唔好聽呢?:smile_41:
我記得河仔話我隻雞雞有蘭花味既!
唔通有第二個意思?快啲講!:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 17:26 發表 查看引用來源

咪就係囉~~正一小氣鬼!:smile_34:
咁妳又唔好咁講佢喎!:smile_39:
喱啲係在乎於佢重視妳咋!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 17:36 發表 查看引用來源

蘭花雞有乜咁唔好聽呢?:smile_41:
我記得河仔話我隻雞雞有蘭花味既!
唔通有第二個意思?快啲講!:smile_38:
可能我衰格啦!:smile_15:
蘭花味嘅雞=嗱!妳唔准話我嫁,我當左做爛化X!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆