上一頁下一頁
發新話題

9/9 星期二沙灣淫K團

收藏  |  訂閱
771  15.6k

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-5 10:03 PM 發表 查看引用來源
連續兩日沙灣團~~~~~~~~~如有興趣.....請盡快pm我.......我明天+後日不會在d台.......有興趣亦可pm曳曳男或其他ching..........take 我電話.............約幾時....邊度等........thx!!!~!~!:smile_38: :smile_38:
幫你手推一野先

幫你推一野先~~~~~~~~

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-5 10:03 PM 發表 查看引用來源
連續兩日沙灣團~~~~~~~~~如有興趣.....請盡快pm我.......我明天+後日不會在d台.......有興趣亦可pm曳曳男或其他ching..........take 我電話.............約幾時....邊度等........thx!!!~!~!:smile_38: :smile_38:
返新工重有甘多時間攪團 , 勁 !

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-5 10:47 PM 發表 查看引用來源

thanks for pm me useful information~~~~~~

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-5 10:47 PM 發表 查看引用來源

佢咁後生, 一晚唔訓都得喇

push again~~~~~~~

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-9-5 10:51 PM 發表 查看引用來源

佢咁後生, 一晚唔訓都得喇
你當我係鐵人....??:smile_41: :smile_41:

幫手推推先.....

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-5 11:21 PM 發表 查看引用來源

你當我係鐵人....??:smile_41: :smile_41:
鐵人24號:smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-9-5 11:35 PM 發表 查看引用來源

鐵人24號:smile_30:
乜水呀????:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆