上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-5 12:06 PM 發表

WHY~~~~:smile_24:
今年一樣撞期牙:smile_24:

因為我呢邊3周年

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-8-5 02:49 PM 發表

今年一樣撞期牙:smile_24:

因為我呢邊3周年
oh~~~冰雪去吾到阿~~~好可惜嚕

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-5 02:24 PM 發表

你呢d咪呢細妹囉........我真係無話可說...等我仲幫你拍左條咁正既片
你好兄弟成日都想分開玩...今次系個好機會啦...

比你班兄弟一齊玩...唔洗怕我阻住麻...

最多今個星期5同你1齊落v神到飲死佢...好冇牙...

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-5 02:38 PM 發表

你唔黎生妳阿哥嬲死妳!:smile_44:
點會有...有甘多兄弟陪..又有女陪...

我呢d小角式黎既者..

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-8-5 02:50 PM 發表

oh~~~冰雪去吾到阿~~~好可惜嚕
系牙...

我又冇理由1個女仔半夜搭白牌過黎架麻...

系咪先..:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-5 02:41 PM 發表

應該唔會啩!有咩活動比玩你更加好玩!
好呀...大大聲呀...到時睇下邊個玩邊個

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-8-5 02:51 PM 發表

你好兄弟成日都想分開玩...今次系個好機會啦...

比你班兄弟一齊玩...唔洗怕我阻住麻...

最多今個星期5同你1齊落v神到飲死佢...好冇牙...
星期5=___= 我星期六要返工呀

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-8-5 02:52 PM 發表

點會有...有甘多兄弟陪..又有女陪...

我呢d小角式黎既者..
你話係就係囉= =

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-8-5 02:52 PM 發表

系牙...

我又冇理由1個女仔半夜搭白牌過黎架麻...

系咪先..:smile_13: :smile_13:
咁又係~~安全起見~~~:smile_13:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-5 02:55 PM 發表

好呀...大大聲呀...到時睇下邊個玩邊個
你咁多襯家!未驚過!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆