上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

你既 post 真係唔錯, 睇到我..... 爆.... hahaha

irene...I am your fans too

引用:
原帖由 S!u詩.3. 於 2008-9-21 08:01 PM 發表 查看引用來源

您幾碎先` *3*
我稔住搵人出泥玩3P / 4P架`..
不過成日都比人del p0st ..
知吾知邊到有得開p0st 又吾會比人del ???:?
你不如自貼先啦:smile_30:

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 S!u詩.3. 於 2008-9-20 05:56 PM 發表
系就介紹您個仔個同學泥識w0w`
我都好想要`
我就堅吾信16碎會甘幫您喇` ;D
系就分享下要`.. 我都想試下比人奶下西!*
我雖然1X碎` 但系口技1定不會差囉`;
我都係1x歲La"
上次同個女搞" 佢口技s0差- -"
very失望Lo""

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:17 PM 發表 查看引用來源

dinho弟弟,估唔到你都有捧我場喎
幾時到你寫番丫?我都係你fans黎架
你個pm真係.... 見你咁有誠意,我都回番幾張比你la....但唔比得其他人睇架
我都想有得睇下

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:15 PM 發表 查看引用來源

係咁意寫住d分享先....得閒再寫埋其他la
好呀~~成日都等你出post分享你d野

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:12 PM 發表 查看引用來源
之前有網友提議過我,不如試下著得sexy d,跟住去搭車玩下
我上個星期六終於做試左呢樣野

記得果晚凌晨2點左右,我係個fd度打完麻雀,就去左搭通宵巴士番屋企
講左我果日既衣著先....
我著左1件黑色貼身既恤衫, ...
Irene姐姐~真的很欣賞你的故事~~
真的很吸引~~我集集都有追的~!
支持你~寫多一點好故事~!

引用:
原帖由 S!u詩.3. 於 2008-9-21 08:01 PM 發表 查看引用來源

您幾碎先` *3*
我稔住搵人出泥玩3P / 4P架`..
不過成日都比人del p0st ..
知吾知邊到有得開p0st 又吾會比人del ???:?
可以pm我架..我好熟架啦..我都想玩啊!:smile_34: :smile_40:

除咗巴士有冇地鐵....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆