上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 1880 於 2008-11-4 01:40 AM 發表

師妹:
甘夜仲唔瞓,你溫甚麼書呀,乖乖女
我一向都好夜先训噶....
我温你个POST点书咯....

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-11-4 02:34 AM 發表 查看引用來源
一年有多既感情,自己一手建立,E+又自己一手摧毀...我知道只要做一個衰人,佢就會以後離開我!我已經做左..仲係要極衰!!就由得佢誤會我,我做既雖然唔係事實,但佢以為係事實已經足夠...咁樣佢先可以做返佢自己..得到佢最 ...
我一直都很懷疑是否一定要做D假嘢先得?  直接了當把事實說出來令大家明明白白不好嗎? 交代清楚然後决絕是可行的, 起碼不會令對方以後對人類有誤解,失去信心.

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-11-4 12:50 發表 查看引用來源

我一向都好夜先训噶....
我温你个POST点书咯....
師妹:
真係多謝支持Thankyou:smile_38: :smile_38: :smile_38:

某年之後回頭一看,小事一單,回想起黎,會心微笑
有更多的挑戰在前面

support!:smile_38:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-4 01:46 PM 發表 查看引用來源

我一直都很懷疑是否一定要做D假嘢先得?  直接了當把事實說出來令大家明明白白不好嗎? 交代清楚然後决絕是可行的, 起碼不會令對方以後對人類有誤解,失去信心.  
其實我都唔想咁,我知道大家都鐘意大家,但係無結果既....繼續下去,係無意思..e+咪幾好,佢可以賺錢..以後識得防範下人,因為我覺得佢都幾天真....幾可愛,..算啦都過左去,,,就由得佢誤解我...人總會有d遺憾,有遺憾先會記得對方..我想佢忘記我,但我會永遠懷念佢...我真係唔想阻住賺錢,影響以後既生活....起碼真係覺得自己做左件好事!!

交代清楚然後决絕是可行的, 起碼不會令對方以後對人類有誤解,失去信心.

I think is better this way, or else they will never believe anybody anymore.
We dont need to screw up more people among us.

回覆 605# 的帖子

hi Ting ting
do you do msn ah?
I am at [email protected]
can read chinese, need to type in english bor.
bye

新仔報到,多多指教

引用:
原帖由 Alex~~ 於 2008-11-5 01:10 發表 查看引用來源
某年之後回頭一看,小事一單,回想起黎,會心微笑
有更多的挑戰在前面

support!:smile_38:
師兄:
多謝支持和鼓勵,有時間分享一下回頭的小事呀:smile_38:

引用:
原帖由 8808 於 2008-11-6 01:19 發表 查看引用來源
新仔報到,多多指教
師兄:
歡迎你加入我們的大家庭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆