上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 14:48 發表 查看引用來源

師兄你唔好玩我啦😅😅好命水就有女人包養唔使做啦🤣😂係我自己咸濕啩
咸濕都要好運氣遇到好嘢👍🏾😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 15:27 發表 查看引用來源
咸濕都要好運氣遇到好嘢👍🏾😆
講得好, 有邊個男人唔咸濕吖 ? 但唔係個個都運氣好

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-25 15:58 發表 查看引用來源

冇有錯呀,師兄👍🏾😂

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-25 15:58 發表 查看引用來源

幾位師兄,唔好笑小弟啦😓😓小弟係有少少彩數,小弟又唔係特別靚仔,又冇特別過人之長😜🤣不過自細都好有女人緣,所以多女性朋友

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 17:53 發表 查看引用來源

幾位師兄,唔好笑小弟啦😓😓小弟係有少少彩數,小弟又唔係特別靚仔,又冇特別過人之長😜🤣不過自細都好有女人緣,所以多女性朋友
咁咪好囉!有桃花運!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 17:53 發表 查看引用來源

有女人緣已經贏在起號線💪🏾😆

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-25 14:10 發表 查看引用來源
等你得閒再講比我地聽
趁老婆未返屋企講埋嗰次(第一次)點解會畀佢擒先
佢話約我過深水埗一度地方食飯好好食㗎,佢知我唔熟佢話喺地鐵站附近接我,嗰晚我happy hour已經同行家飲咗兩杯,之後佢咪帶我上去食飯囉,佢買埋支紅酒,一見到佢面我唔覺得佢有乜特別只不過係化咗妝(平時都有嘅)著條前面扣鈕嘅裙唔係好短(因為佢係矮同細粒🤣🤣)著對高踭鞋
咁咪食飯囉吹下水,跟住佢講下佢前夫啲嘢,懶係好似唔開心咁飲完支紅酒又叫啤酒,咁食完飯咪走囉
佢同我都有少少醉意,跟住佢話帶我由商場嗰邊落去截的士,行到去個舊式商場好似迷宮咁😓跟住佢話有少少反胃叫我陪佢去廁所,行到去啲樓梯轉角位有個殘厠好靜嘅,跟住我話叫佢入去我喺門口等佢,佢話唔好啦佢腳步浮浮驚跌低
一手拉咗我入殘厠跟手鎖門,攬住我又錫又奶,跟手就揸我條嘢,仲話細佬你條嘢好粗又長家姐幫你吹,我問佢發乜嘢花癲?佢都費事睬我一路錫我一路摔我條嘢,然後捉我隻手揸佢波,雖然我醉醉地啫,當然開始硬啦咪揸佢波揸佢籮柚囉,佢捉我隻手落去摷佢裙底,佢下面已經濕曬(我係估唔到一個50路都咁多水)佢塞我兩隻手指入去挖佢,我同佢講有人就仆街,佢話唔好咁大聲冇人㗎,講真當時我都㷫曬,跟手佢摷我條嘢出嚟就幫我含,我當然硬曬啦
跟住我坐喺個廁所度畀佢吹,佢跟住同我講細佬畀家姐嘆下你條大賓周,跟住揭起條裙扯開條底褲坐上嚟套我入去,跟手喺度dun,仲話唔使驚喺裏面射都得因為家姐收咗經,都畀佢坐咗上你喺嗰時無理由唔屌啩?心諗屌死你呢個淫婦先,佢跟手解開啲衫鈕揭個胸圍畀我揸佢對波仔同奶佢乳頭,佢鏈住把聲喺度呻吟話家姐好耐未畀男人屌過佢畀我掙爆佢個閪好爽好high,跟手轉身坐落嚟我揸住佢對波佢係咁鋤我,屌咗一陣我叫佢企起身按住個洗手盆咪喺後面插佢囉,講真佢真係好淫嗰時我都唔理咁多屌咗先算,最後射咗入去,佢叫我唔好抽出嚟住攞張紙巾畀佢掩住下面費事我啲精液流曬出嚟成地係,跟住我抽返出嚟佢仲幫我吹,之後仲幫我抹乾淨曬
跟住佢攬住我仲同我講細佬家姐畀你屌得好舒服,我做你女朋友好唔好?我話你咪痴線啦唔好講呢啲嘢,啱啱大家想要玩下啫
跟住佢叫我開門出去先,睇下有冇人然後前後腳出嚟,跟住同我落去截的士仲同我講,我唔係係人都屌得不過我係鍾意你先畀你屌(呢句先嚇撚死我)
跟住截埋的士送我返屋企,喺的士又錫我摸我,搞到我好唔自然
就係咁樣我畀佢擒咗第一次😓😓係咪我衰咸濕呢?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:04 發表 查看引用來源

趁老婆未返屋企講埋嗰次(第一次)點解會畀佢擒先
佢話約我過深水埗一度地方食飯好好食㗎,佢知我唔熟佢話喺地鐵站附近接我,嗰晚我happy hour已經同行家飲咗兩杯,之後佢咪帶我上去食飯囉,佢買埋支紅酒,一見到佢面我唔覺 ...
嘩。。。睇嚟佢真係好撚餓咁喎。。。又發哂姣又勁多水。。。😍😂師兄,佢多毛毛嘛,對波好揸嘛?😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 19:15 發表 查看引用來源
嘩。。。睇嚟佢真係好撚餓咁喎。。。又發哂姣又勁多水。。。😍😂師兄,佢多毛毛嘛,對波好揸嘛?😍
講真啦,我覺得係佢離婚之後七八年淨係畀佢前夫個friend屌過一次,當然係痕啦
我都講過佢係性飢渴,佢離婚嗰時四十幾係一個女人最強性慾嘅時間,又冇得屌死忍,見到一個合佢眼緣嘅雖然年紀細過佢(其實我都四十幾)畀個細佬屌下都好過癮而且我又有老婆好有人夫 feel
佢係我嗰幾個女人之中最多毛嘅,坦白講波亦都係最細雖然未墮,揸都ok
呢啲女人做埋人哋阿嫲50路d水咪一樣咁多,所以我咪話佢大淫婦囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:35 發表 查看引用來源

講真啦,我覺得係佢離婚之後七八年淨係畀佢前夫個friend屌過一次,當然係痕啦
我都講過佢係性飢渴,佢離婚嗰時四十幾係一個女人最強性慾嘅時間,又冇得屌死忍,見到一個合佢眼緣嘅雖然年紀細過佢(其實我都四十幾)畀個細佬 ...
WOW。。。真係淫到爆,又多毛又多水😍😍😍咁佢啲淫水咪整濕哂你大脾😍😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆