上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-2 10:58 PM 發表 查看引用來源
老羊、你心中咁善、揼吾少$啦、得返6.6!
PK: 嘜咁重本, 如果有磅減今日可以勝出的話, 不如上次都可以揾磅仔上啦. 不過因應佛誕, 心中有善都幾應節.

附件

今晚亞拉八匹坐騎而成為騎王大熱, 其實可以估計一下有那一至二匹隻係有誠意有而十足, 其他係有不足之處.

我粗略估計, 第五場係爆.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-3 07:49 AM 發表 查看引用來源
今晚亞拉八匹坐騎而成為騎王大熱, 其實可以估計一下有那一至二匹隻係有誠意有而十足, 其他係有不足之處.
矮大師,你覺得佢邊匹最有誠意?:023::023:

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-5-3 08:26 AM 發表 查看引用來源

矮大師,你覺得佢邊匹最有誠意?:023::023:
我覺得勁飛聖同粒石係全晚之中最有誠意兩匹.

方仔: 何仔, 你上那一隻唔係體操李, 係恆基李, 所以唔洗咁用心.
何仔: 老頂, 你唔好忘記你同會長係東方紅黎架!

ps: 所以二手強可以請得郁無假攤, 一早以為係為大叔.

附件

佛誕演講:

鉄金剛手執賀詞演説
東方之盛因心中善良
快樂家族又聰明伶俐
勁飛勝天晈月黑風高
待西方之星譽滿歸來
玻璃大師也重現開心
教育巧妙馬升身為龍
四川火鍋如太陽升升

八道齋菜賀佛誕

1. 紅星斑燴起骨龍躉
2. 凍湯盛細白肉海豚
3. 家樂牌雞粉炆龍脷
4. 創意綠寶汽水飛腥
5. 非凡進寶炒黃莧菜
6. 巨象拔蚌炆海皇兔
7. 麟麟肉焯游水雞泡
8. 菜脯欖炒珍珠豆苗

PS. 雞泡拿左毒自然可以食.

新輝海鮮漁港抵食孖宝宴:

紅柚星斑 配 深水鮋蟮 250
深水鮋蟮 配 勁長龍脷 540
勁長龍脷 配 美鰭之鮋 300
美鰭之鮋 配 皇鰂宰蜆 860
皇鰂宰蜆 配 海參宰蜆 280
海參宰蜆 配 新輝龍躉 370
新輝龍躉 配 小辣吉品 540

R1 1-3-9-11

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆