上一頁下一頁
發新話題

澳門sp...p.39..)...改左少少野....應該無咁混亂喇..13/4

收藏  |  訂閱
659  303.4k

引用:
原帖由 susan_abc 於 2008-4-13 03:42 AM 發表

不如你  edit o左佢.. 再o係個 subject show比人知已經 "再" update 左好唔好??

p.39 果part真係.. 有d睇唔明..

仲有.. 係唔係仲有 "最 last 果part" 未出??

到底 " ...
我自己咁睇番又無乜野WOR~~~
可能我真係太耐冇update所以呢篇有d係連接住上1個post黎講既...

一下唔記得左上個post講咩既話就會睇唔明呢篇......

一至於呀欣係日本果邊同埋果張紙仔呢...

同埋我同佢個fd會發展成點呢...等等~~~我會係last post交代番晒出黎....

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-13 05:14 AM 發表

可能我真係太耐冇update所以呢篇有d係連接住上1個post黎講既...

...
係囉, 最想知呢幾樣野~~~~

引用:
原帖由 isaacyin 於 2008-4-13 12:53 PM 發表

係囉, 最想知呢幾樣野~~~~
wait a minute

last一part .......講唔講得哂????

我睇左咁多故仔,都忍唔住要覆一覆你~~
樓主~~~~~~~你好野,同埋個故仔ok感人~快d出埋大結局:smile_38:

執正左咪好好多囉 讀者又易明D

waiting your final ending

你就好啦,有咁多好野食:smile_38:

推返上去

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-13 05:14 AM 發表

...
ok 唔該晒

我再睇多次..

因為d對話無分邊個講..

真係靠之前 "果幾集" 有追先明:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆