上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

臨訓前見到topic名改左又有得睇-V-"

呢個d 好多男男女女睇:smile_40:
part 16最尾個度.. 好引人.. 好想知你同cindy會點答:smile_40:

引用:
原帖由 269892631 於 2007-8-31 12:38 AM 發表

咁你過左18歲未呀,18禁架bor xd''

雖然我都係升中x= =

樓主,我又尼支持你呀''我一直有追架,但廢時 ...
你咁樣問.. 小心俾版主見到:smile_44:
呢度可能少d人捉.. 係其他版盡量唔好話自己年齡:smile_44:
(我以前都係咁先可以係成人版生存)

(ps. 小妹過左18)

等待續集:smile_34:

等~~~寂寞到夜深~~~
我等咗你一日,你先又系post得咁短。。。
开turbo啦!快D写埋落去同写长D~~~

我見到好多人講張相~~~我只可以講既係,張相係佢客串做model影架~~~~

仲有,我會打部門架拉:smile_13:

我邊到有甘勁出到書呀~~~雖然做作家係小時既夢想~~:smile_39:

QUOTE:原帖由 pt2007wendy 於 2007-8-30 05:45 PM 發表

good article
continue to follow!

SORRY我岩岩打錯左野

QUOTE:原帖由 forssell427 於 2007-8-30 06:51 PM 發表
你覺得唔係佢地就唔係佢地拉~~哈哈,我多口問句,你今年升中幾拉

我唔係有心post錯野嫁...多多見諒!
我好似唔小心講左自己我歲數.......唔知後果會點呢? :smile_41:
我今年係升中三喳......係咪好難相信呢?! :smile_41:
不過我係無留過班嫁......唔小心爆左個歲數......唉
希望大步纜過啦!

不過我最估唔到嘅就係......

不過我最估唔到嘅就係......我一講下樓主幅相係邊個
就即刻有咁多人一齊談論囉
即時就引起哄動同咁多回響
如果我唔講呢樣野......唔知依家會點呢......
但係我真係好驚會出事呀......岩岩唔小心post錯左野

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-8-31 01:40 AM 發表
QUOTE:原帖由 forssell427 於 2007-8-30 06:51 PM 發表
你覺得唔係佢地就唔係佢地拉~~哈哈,我多口問句,你今年升中幾拉

我唔係有心post錯野嫁...多多見諒!
我好似唔小心講左自己我歲數.......唔知後果會點 ...
學生哥,仲唔訓呀。
哦,姐係未夠18歲~~~~~~~~~睇黎我要搬家拉~~
:smile_30:
仲有,我想做少少統計。

大家係男定女都埋幾大~~~

12-20---a
21-30---b
31-40---c
over40---d

因為我見到話有人講大人同細佬哥都黎睇

上一頁下一頁
發新話題