上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:11 PM 發表 查看引用來源

我無講D咁既樹~~~ 睇你之前張相,我都知你唔差既~~~:083:
張相呃人ga~~~:071:
偷偷同你講我好肥ga~~:096:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:12 PM 發表 查看引用來源

咁好既!!!!!!!
我媽媽唔鍾意~所以冇得養><
全部都係我媽咪拎返黎ga...>.<

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:12 PM 發表 查看引用來源

連羊都有~~:096: 今日又落雨,挪亞方舟
:096: :096: 咁咪住得好高lo~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:13 PM 發表 查看引用來源

全部都係我媽咪拎返黎ga...>.
真係好><..
如果我媽都會拎返黎就好--''

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:14 PM 發表 查看引用來源

:096: :096: 咁咪住得好高lo~
10幾樓算唔算高ar?我有少少畏高ga...:028:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:10 PM 發表 查看引用來源

羊女一腳踢甩你棚狼牙~~睇你點食:024:
綿羊係唔識飛後腳架:096:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:15 PM 發表 查看引用來源

真係好><..
如果我媽都會拎返黎就好--''
玩就幾好玩既..不過佢地都好麻煩ga...
之前狗狗病左...
一次過睇成幾萬蚊e生先好返ar....
見到佢病..自己又唔開心wor...俾錢o個下更係命都俾埋佢....:028:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:15 PM 發表 查看引用來源

10幾樓算唔算高ar?我有少少畏高ga...:028:
哈哈哈~~~~
咁咪唔玩得跳樓機??

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-24 09:12 PM 發表 查看引用來源

記STEP 對狼仔黎講應該唔難,要夾就應該有竅門~

狼仔之前好奇呢,你地比賽係唔係有一套STEP去跳,定係由基本功去自己創造架?
夾的確有竅門,唔係點可以一齊出頭,一齊走黎走去~:071:

問得好喎~~:036: 視乎於舉辦單位同埋比賽既項目,多數有D舉辦單位,會指定一套STEP,特別係D單人賽或姐初中級
由基本功創造都有,我地叫花步囉~中高級組別既項目就多數係跳花步,自由發揮多~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:17 PM 發表 查看引用來源

玩就幾好玩既..不過佢地都好麻煩ga...
之前狗狗病左...
一次過睇成幾萬蚊e生先好返ar....
見到佢病..自己又唔開心wor...俾錢o個下更係命都俾埋佢....:028:
咁又係... 仲貴過人睇e生~~~
但又真係幾抵鍚既~~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆