上一頁下一頁
發新話題

有時間,入來和我pipi吹下水la~~

收藏  |  訂閱
5.0k  122.6k

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-4-22 11:32 AM 發表 查看引用來源
識唔識整番兩味
你敢食我敢整個隻lor~~:122:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:02 PM 發表 查看引用來源

咁有冇係咁打乞痴呀?:096: :096:
呢排時不時落雨,9成係~~~~~~淋病

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 09:20 AM 發表 查看引用來源

早晨~~~
你圍村人lor wor~~
唔係原居民~~咪冇得太公分豬肉lor~~~
係囉......我見D FD幾個月又分錢...幾個月又分錢~~~
:029: :029: :029: ....唔係多丫...一次幾千...一次幾千......:044: :044:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:06 PM 發表 查看引用來源
我同你一人整一味~~

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:06 PM 發表 查看引用來源
食唔壞人都可以

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-4-22 12:07 PM 發表 查看引用來源

係囉......我見D FD幾個月又分錢...幾個月又分錢~~~
:029: :029: :029: ....唔係多丫...一次幾千...一次幾千......:044: :044:
點樣先可以成為他們的一份子呀:131: :131:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

原居民男丁

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

:028: .....投貽之外.....都.......:043: :043:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-4-22 12:08 PM 發表 查看引用來源
食唔壞人都可以
i am not sure ga~~貴客自理ga~~:096: :096:

引用:
原帖由 pipi99 於 2009-4-22 12:11 PM 發表 查看引用來源

i am not sure ga~~貴客自理ga~~:096: :096:
哥哥煮你食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆