上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-10-6 11:47 AM 發表 查看引用來源

要人有人 , 要精有精 :096:
要女有女..要仔有仔...要水都有水丫:071: :071:

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-7 02:08 AM 發表 查看引用來源

要女有女..要仔有仔...要水都有水丫:071: :071:
唉, 呢期唔夠仔呀:073:

呢个星期有活動, 想参加快D睇完page 1 PM 我:072:

乜今日靜到咁:095:

回覆 1# 的帖子

im ray 31yrs, tall178cm ,weight 158lbs, good looking ,6 inchs,3 times in group sex(mff),single,10~15 mins,2~3times in one night,[email protected]

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-10-7 18:50 發表 查看引用來源
乜今日靜到咁:095:
去晒拜山掛 :096:

引用:
原帖由 raychan12 於 2008-10-7 22:21 發表 查看引用來源
im ray 31yrs, tall178cm ,weight 158lbs, good looking ,6 inchs,3 times in group sex(mff),single,10~15 mins,2~3times in one night,[email protected]
師兄 , 請問你有冇聽書架 , 上堂唔該留心 d 啦 , 睇完第一頁都唔識照住做既
叫你 pm 樓主 , 你又係度留言
叫你唔好留 msn , 你又唔聽 , 唉
咁冇心 , 點好俾你黎玩呀 :030:

回覆 607# 的帖子

sorry!

小悠:023:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-10-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

師兄 , 請問你有冇聽書架 , 上堂唔該留心 d 啦 , 睇完第一頁都唔識照住做既
叫你 pm 樓主 , 你又係度留言
叫你唔好留 msn , 你又唔聽 , 唉
咁冇心 , 點好俾你黎玩呀 :030:
我最乖,最聽話嫁...
咁比唔比我黎玩呀...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆