上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 12:05 PM 發表

或者佢想卜你:096:
今晚休息一日 聽日先同佢博過 :032:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 12:06 PM 發表

輸個 lunch tim...算la
我今日食tsui wah 要40元 :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:07 PM 發表

我今日食tsui wah 要40元 :097:
i think u ar working at hk island...right?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 12:08 PM 發表

i think u ar working at hk island...right?
central OL :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:09 PM 發表

central OL :098:
OFFICE LADY:131: PETTY GIRL:131:

好近我返工地點,得閒食飯:027: :071:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:14 PM 發表

OFFICE LADY:131: PETTY GIRL:131:

近成點先 :034:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:14 PM 發表

office lady 唔係一定係 pretty girl ga wo :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:19 PM 發表

近成點先 :034:
遠在天邊,近在眼前....:027:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 12:21 PM 發表

遠在天邊,近在眼前....:027:  
唔係掛:044: 唔通同公司:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:20 PM 發表

office lady 唔係一定係 pretty girl ga wo :096:
咁做朋友都唔一定要揀pretty girl嘅~:027: 我地P哥係uwants出哂名係好人中嘅好人,品質絕對有保証~:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆