上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

:098: aa今晚〔有料到〕多謝:071:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-5-31 01:08 AM 發表
:098: aa今晚〔有料到〕多謝:071:  
唔多謝,最緊要大家都嬴到$$...:036:

5月30日 賽後老點你
  去到季尾剩番8次賽事(希望冇記錯,懶得查:032: ),如果要在賽事中搵隻馬捉佢下場賽事出擊都幾難,好多馬都可能收左工(等抖暑兼減分),今次就用另一種方式講馬後炮.
  昨天8場賽事,有一路人馬令我眼前一亮(唔係韋達,柏寶呢d),呢路人馬就係杜鵬志+霍利時,令我最留意既賽事係第1場擺明車馬,第3場快上快及第7場喜飛勝將.我唔分開評呢3隻馬啦,一次過可以講哂,我亦唔係叫大家季尾追呢幾隻馬(如果季尾呢3隻馬再出既話係絕對有留意價值),我只想講呢3隻馬都係 杜鵬志 騎, 霍利時 練,而3隻馬既表現可以用8個字形容,騎師發夢,雲遊馬場..(如我嚴格d講,可以話未盡全力)我唔係話佢做馬或拉馬,但3隻馬由出閘到過終點,都係冇盡力發揮到隻馬最好既地方(其實又點止佢2個,要捉就好多人都係咁),但我點解要講呢對人馬呢,因為我估計黎緊既賽事(可能隔1,2次賽事),呢對人馬應該部署搵抖暑費..唔敢話佢地會大搏殺,但有可能1次賽事內嬴2場或3場唔奇..大家記得留意下..講完

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-31 08:02 PM 發表
5月30日 賽後老點你
  去到季尾剩番8次賽事(希望冇記錯,懶得查:032: ),如果要在賽事中搵隻馬捉佢下場賽事出擊都幾難,好多馬都可能收左工(等抖暑兼減分),今次就用另一種方式講馬後炮.
  昨天8場賽事,有一路人馬 ...
捉佢兩隻野,記住個日有無韋達份,佢都會叫阿霍俾1W佢食吓!:098: :097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-31 08:27 PM 發表

捉佢兩隻野,記住個日有無韋達份,佢都會叫阿霍俾1W佢食吓!:098: :097:  
我既意思係今次已有【全德勝】:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-31 08:30 PM 發表

我既意思係今次已有【全德勝】:071:  
未度馬仔..唔識答你..sorry..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-31 08:34 PM 發表

未度馬仔..唔識答你..sorry..:023:
我都無刨,見你有論點咪睇數據囉!睇到佢起孖會預韋達一份!:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-31 09:03 PM 發表

我都無刨,見你有論點咪睇數據囉!睇到佢起孖會預韋達一份!:097:
南非幫:025: :071: "爪皇"贏左論到佢:096:

師兄 , 6 月份貼士比賽公開報名喇 ,等緊你呀:098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-1 11:30 PM 發表
師兄 , 6 月份貼士比賽公開報名喇 ,等緊你呀:098:
ok,收到,唔該哂,一齊玩下啦..:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆