上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西兄,本人睇到西兄推介投注了意乙主勝,買那時主勝回水到2.4,收回2400,:007:
英格蘭場波本人也睇到西兄叫忍手唔好賭住,睇到紐卡素唔去馬,真係服左你,:024:
有專業知識,知道幾時去唔去,真係要多多跟西兄學習,email左俾你,有時間先覆我,不急的^^!~;)

support very much~!.. but i m in canada.,. it's very hard to get your tips on time. >_< .. post earlier next time!!!, thxthx very much,... pushpush!

跟左场意乙....thx晒西兄啦!

西兄真係開個專post教大家賭波問題,真係好,
小弟係你第一期支持者,由你鬧人開始,第一次俾心水,
到而家每一次都有支持你,覺得西兄真係好好人,
希望跟西兄學多d賭波技巧同埋學看盤,
我頭先email左俾你,西兄有時間覆下我,萬分感謝~:014:

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-21 02:53 AM 發表
利记而加系米有D不明来力资金想收购利记啊?~
呢D係外間傳既消息??

引用:
原帖由 kimmark 於 2006-9-21 08:40 AM 發表
跟左场意乙....thx晒西兄啦!
意乙馬會冇受作,買外圍?

引用:
原帖由 波仔雪糕 於 2006-9-21 11:51 AM 發表

意乙馬會冇受作,買外圍?
系呀.买马交

有時 爆大冷...果d 主勝1.1 但係都輸...係外圍因素定係真係估佢唔到架??? 西野兄

引用:
原帖由 yuko93627 於 2006-9-21 12:08 PM 發表
有時 爆大冷...果d 主勝1.1 但係都輸...係外圍因素定係真係估佢唔到架??? 西野兄
講真,無可能場場爆冷都話有內幕,唔通真係唔比爆咩?

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-21 02:53 AM 發表
利记而加系米有D不明来力资金想收购利记啊?~
小弟真係唔知,而家答唔到你!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆