上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-8 11:04 AM 發表 查看引用來源
話不能甘講呢~並吾係去得澳門就預左扑野。。
嗰個係朋友仔,就算係香港,我地都有時候會上對方屋企,
過夜就算一齊訓都無所謂。
甘當然我吾會好似係屋企甘著甘少訓或者祼睡啦~
朋友仔覆左我,佢book左間 ...
可能你朋友仔會試下想同你發展下。。哈哈

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-8 01:55 PM 發表 查看引用來源
係呀。。個朋友仔,就係我一直以來所講嗰個朋友仔

係囉,而家啲o靚仔真係識貨,打蛇隨棍上。。
姑且同佢約左時間出來食飯,我順便比眼鏡錢佢既。。
吾通會話眼鏡錢就吾使啦,陪佢過返晚當無數:smil ...
最後會唔會真係陪返晚架,哈哈

哈哈。。吾知呢~聽晚先約左個o靚仔食飯。
但食完飯又約左bb佢地落bra睇曼市打吡咼。
所以應該吾會有下文呱。。

岩岩做完gym,而家準備去食啲野。
食完野上朋友仔度,朋友仔話比啲野我睇。。
應該係澳門啲野呱,行程個啲呱。。。

佢要你陪錢?
引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-8 11:04 AM 發表 查看引用來源
話不能甘講呢~並吾係去得澳門就預左扑野。。
嗰個係朋友仔,就算係香港,我地都有時候會上對方屋企,
過夜就算一齊訓都無所謂。
甘當然我吾會好似係屋企甘著甘少訓或者祼睡啦~
朋友仔覆左我,佢book左間 ...

可以陪過返晚夜,咁幾時整爛我幅呢:smile_o01:
引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-8 01:55 PM 發表 查看引用來源
係呀。。個朋友仔,就係我一直以來所講嗰個朋友仔

係囉,而家啲o靚仔真係識貨,打蛇隨棍上。。
姑且同佢約左時間出來食飯,我順便比眼鏡錢佢既。。
吾通會話眼鏡錢就吾使啦,陪佢過返晚當無數:smil ...

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-9 09:46 PM 發表 查看引用來源
哈哈。。吾知呢~聽晚先約左個o靚仔食飯。
但食完飯又約左bb佢地落bra睇曼市打吡咼。
所以應該吾會有下文呱。。

岩岩做完gym,而家準備去食啲野。
食完野上朋友仔度,朋友仔話比啲野我睇。。
應該 ...
過黎澳門好

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-12-10 07:36 AM 發表 查看引用來源

過黎澳門好
咦~師兄講到好似係澳門人啵。。

聖誕夜,有無邊度既邊一間bar有好介紹呢?

澳門我都吾係無去過既,2-3次者。
其實吾算話已經行過曬好熟

朋友仔俾左咩你睇呀

引用:
原帖由 akitty 於 2017-12-10 08:12 AM 發表 查看引用來源

咦~師兄講到好似係澳門人啵。。

聖誕夜,有無邊度既邊一間bar有好介紹呢?

澳門我都吾係無去過既,2-3次者。
其實吾算話已經行過曬好熟
實不相瞞,本人平時唔落BAR玩,所以真係答你唔到

哦…甘吾緊要既。。
我地去到澳門先再搵下甘囉…

頭先同個o靚仔食左餐飯,當然無下文啦!
我本身就同佢講左食完飯我會落bar。
我都有嗌佢一齊去嫁,不過佢話佢吾去。
甘就無下文嚕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆