上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
真係刺激,當然要甘先會興奮。睇到我硬

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日原本計畫全日留喺屋企完成份圖俾個客架 但係一路畫一路同D網友傾計. 畫畫下開始肚餓 諗住落樓喺附近買D野返屋企食...點知其中一位網友竟然問我可唔可以俾佢幫我揀著咩衫喎.... :smile_13:
咁一有人 ...
真係刺激,當然要甘先會興奮。睇到我硬

Come together

Almost 有update???

好攰丫 :smile_o03:
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得嘅我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真係有小小唔慣...

今朝又落大雨 我又眼瞓 又人多 所以心情認真麻麻,講真當時邊個埋我身嘅話本小姐一定殺無赦. 我已經盡量避開D多人行嘅地方架啦,所以一上車就攝咗入去中間其中一條扶手位到企. 當時喺我左手邊企咗位哨牙男,佢用佢嘅右手扶住條扶手鐵,當時我同呢位哨牙男其實已經企得好近大家,近嘅程度係佢嘅手踭掂住我手臂嘅近,不過當時個個都咁迫,唔通我要所有人企開D咩,所以都沒理.

但係到咗下個站,又上咗好多人,我同哨牙男嘅距離又進一步貼近咗...by the time所以人上晒車,door closed, 列車再次行駛嘅時候. 哨牙男嘅手踭已經頂住我胸部嘅側邊,本小姐當時唔高興架. 即時用隻左手想擋住護胸架,但係哨牙男隻右手好似變咗恐龍化石咁 郁都唔郁. 我想用手護胸都淨係可以係咁意喺佢隻手踭下面叫做象徵式咁護下..

列車郁時我又郁,我郁佢又郁. 郁到咁上下我個胸已經俾哨牙男隻手踭頂住,佢隻手依然繼續做緊恐龍化石,郁都唔郁. 本來好annoyed, 沒諗住俾任何事發生嘅我 唔知點解忽然間,我又唔想再避啦喎....由佢頂囉.......:smile_13:

可能哨牙男知道咗我"避無可避"啦,個衰人就放肆了... 佢由本身跟隨住列車行駛時候嘅郁動去一下一下咁頂,到到直接壓住我個左胸,但係架車仲繼續行架嘛,佢壓住人哋,又要跟住架車郁喎....俾佢咁大力壓住....好敏感架嘛...俾佢壓咗total五個站我就要落車lu. 轉身走之前我仲專登"怒啤"佢 佢見到我啤實佢之後即刻擰轉面唔敢再望我

返到屋企又諗返起....原來我條裙都幾低胸架啵....

https://www.dropbox.com/sc/8gzp973idz9y7rz/AACAJquXaRVCUHggE_0EYqASa

Eeeeee... 人哋仲咁啱 (真係咁啱得咁蹺) 戴咗個沒padding嘅lace bra添架...

https://www.dropbox.com/sc/bm1c3dtdq4cplla/AABp1lbk2toCC0AdGyZaFtvKa

俾佢咁壓住個胸真係蝕到入肉 :smile_o03:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得嘅我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真 ...
即推...推爆你~~~~

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真 ...
咁你有無濕? 哈哈 :smile_30::smile_30:

引用:
著成咁好難唔頂你啵haha

引用:
怕蝕俾人但你又好enjoy咁囧...
下次盡量約客約第D時間, 咁未地鐵之類未唔會咁多人-3-~~~
((雖說變相我地D觀眾會變左...無經歷可以睇囧
條裙真係好低胸XD 好引人由上以下望既話

引用:
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得�我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
有冇攪到你粒的硬晒先~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆