上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.5k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 02:42 PM 發表 查看引用來源
咁緊係啦~除非你又想爆PM呀~你知有好多人不懷好意嫁啦~
小心D好~BTW我唔係話緊poiujkl 師兄呀:smile_o13:
講起pm,唔提個d copy and paste既,總有人好鍾意用全英文
其實我英文唔叻,而且幾憎英文,仲要日日對住d英文,私人時間真係唔想再睇到英文

比人發現左我不懷好意tim T_T
引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 02:42 PM 發表 查看引用來源

咁緊係啦~除非你又想爆PM呀~你知有好多人不懷好意嫁啦~
小心D好~BTW我唔係話緊poiujkl 師兄呀:smile_o13:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 02:51 PM 發表 查看引用來源
唔緊要呀~大家都係由同學做起嫁啦~係校園生活就最易識人~
校園亦都係社會既縮影~各色各樣~咩人都有~比你經歷下先~
我都係人地點對我~我就點對人~有恩必還,有仇必報~:smile_o02:
其實佢地既報應都係自己攞黎~ ...
就係咁先要慎選朋友,唔好係人都當朋友
我一般身邊都唔缺人,坐低自然有人坐埋黎,唔似有d人,大家寧願隔開都唔坐佢隔離
人地有報應,我唔會幸災落禍,但都唔會同情,只會引以為鑑,唔好犯佢地犯既錯

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 02:53 PM 發表 查看引用來源

講起pm,唔提個d copy and paste既,總有人好鍾意用全英文
其實我英文唔叻,而且幾憎英文,仲要日日對住d英文,私人時間真係唔想再睇到英文
你地女仔PM日日爆真係麻煩~唔似我地男仔~個收件箱最多收到既係咩?
您發表的回覆被執行管理操作 :smile_o02:幫師兄師姐加下油都唔得~:smile_o03:

我英文都唔好~讀書最差英文:smile_o13: 其實D人PM最多講D咩嫁?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 02:59 PM 發表 查看引用來源

就係咁先要慎選朋友,唔好係人都當朋友
我一般身邊都唔缺人,坐低自然有人坐埋黎,唔似有d人,大家寧願隔開都唔坐佢隔離
人地有報應,我唔會幸災落禍,但都唔會同情,只會引以為鑑,唔好犯佢地犯既錯
慎選朋友好重要~所以我超慢熱~同人玩個時係咁觀察個個人~睇下佢係咪好人~
最後先真係交心做朋友~:smile_o13: 我身邊唔會話成日都有人~可能係男仔~
但係有人既時候好興幸~全部都係交心既朋友~唔洗係到防黎防去~咁就最好啦~:smile_o13:
正所謂人生得一知己~死而無憾~:smile_o11:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 03:02 PM 發表 查看引用來源
你地女仔PM日日爆真係麻煩~唔似我地男仔~個收件箱最多收到既係咩?
您發表的回覆被執行管理操作 :smile_o02:幫師兄師姐加下油都唔得~:smile_o03:

我英文都唔好~讀書最差英文:smile_o13: 其實D人PM最多講D咩嫁 ...
咁又有唔會日日爆既,除非我唔del
你個種pm我未收過wo
通常copy and paste既pm,都係留wechat(del得),講下幾歲,幾高,幾重,有車,有自己地方之類
另外一類就係廢up,話我好正,問我幾時返,最近點之類
仲有一種就係話自己失戀,唔開心,生日之類既,希望我可以覆下佢

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 03:37 PM 發表 查看引用來源

咁又有唔會日日爆既,除非我唔del
你個種pm我未收過wo
通常copy and paste既pm,都係留wechat(del得),講下幾歲,幾高,幾重,有車,有自己地方之類
另外一類就係廢up,話我好正,問我幾時返,最近點之類
仲有 ...
我個種係留D 加油、支持下咁呀~就會話灌水無意思既留言~咁就會收到嫁啦~
所以我而家會好比心機回覆:smile_o11:
照咁睇~四種留言都有呃蝦條既嫌疑喎:smile_o04:小心D呀你~
不過講幾高幾重有車有樓有咩用呀?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 03:06 PM 發表 查看引用來源
慎選朋友好重要~所以我超慢熱~同人玩個時係咁觀察個個人~睇下佢係咪好人~
最後先真係交心做朋友~:smile_o13: 我身邊唔會話成日都有人~可能係男仔~
但係有人既時候好興幸~全部都係交心既朋友~唔洗係到防黎防去~ ...
我唔排除同任何人成為朋友
但一俾我列為想搵我好處,我就會小心防範,唔會當係朋友,當然又唔會反面
反面既就會完完全全係我世界消失,永遠做透明人

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 03:52 PM 發表 查看引用來源
我個種係留D 加油、支持下咁呀~就會話灌水無意思既留言~咁就會收到嫁啦~
所以我而家會好比心機回覆:smile_o11:
照咁睇~四種留言都有呃蝦條既嫌疑喎:smile_o04:小心D呀你~
不過講幾高幾重有車有樓有咩用呀?
所以我咪講過唔需要再同我自我介紹,講自己有車有樓,因為none of my business
擺明就呃蝦條,所以一般都唔理

早到係無用
人地遲到淨係識叫你唔好曬到太陽,等佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆