上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

繼續update呀,上癮了。。。。。

繼續支持....請快快更新

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 05:01 PM 發表 查看引用來源

我何嘗唔係打字打爛幾個KEYBOARD呢.............:smile_27:
其實樓主update速度真係好快,仲要唔少字。

繼續支持....繼續支持....請快快更新!!! :smile_o06:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-4 05:21 PM 發表 查看引用來源
岩岩出去買完野返公司就見到有 update , 不過一睇到..............

"拍" 一把掌一野打中我面  
去左買recaro桶seat嗎?:smile_30:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-4 05:23 PM 發表 查看引用來源
突然間覺得依度感覺好開心又好舒服,大家都係素未謀面,各自為生活左忙右忙,但又不忘偷雞/抽空上嚟睇下updated,吹吹水交流下,開心有時就係可以咁簡單!

人生苦短呀, 師兄, 唔咁樣過, 工作日子好難捱:smile_27:

引用:
原帖由 redneck 於 2013-12-4 05:25 PM 發表 查看引用來源
"在漆黑的環境下, 佢叫得好大聲, 最後係陣抽搐下, 停止了叫聲, 此刻我亦站起來, 找KEY CARD去開燈, 我整理好自己衣服, 跟她說, 你沖涼啦, 我返房啦. "

高手!小弟佩服得五體投地!

http://i1.hk/d/images/ ...
不是啦, 其實當時我自知無套在身, 我亦相信H不會是環保份子, 才作此決定啦

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-4 05:27 PM 發表 查看引用來源
繼續update呀,上癮了。。。。。

今日暫停, 明早一定有UPDATE, 放心

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-4 05:27 PM 發表 查看引用來源
繼續支持....請快快更新
明早, 明早師兄, 今日有點忙:smile_27:

引用:
原帖由 floydwarshall 於 2013-12-4 05:39 PM 發表 查看引用來源

其實樓主update速度真係好快,仲要唔少字。

仲要唔少錯別字呀.................:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆