上一頁下一頁
發新話題

怕羞男往事回憶,更新P.57 完

收藏  |  訂閱
895  709.5k

戲肉來了...support

返上房後,其實做Spa時都沖過涼,但泰國都係熱出左汗,都想淋下身換番衫。咁當然又係我沖先。沖涼時我不繼問自己而家點算,點解會咁煩,但當時點會有答案呀,我覺得自己好被動,唯有見步行步啦。我沖完涼出來時,A就入廁所沖。雖然得番我同B係房,但大家都冇講野係到望電視。我忍唔住好開口講:你攰唔攰呀?聽日就返香港,第二日要返工,你就好啦,第二日唔駛返可以抖抖。

B聽完我講後好似冇咩反應,停左30秒後B好認真咁講:你重記得我講過咩可,我講過會算數,再重覆一次後日係限期,知母?到時我講得出做得到,如果答案係NO,我唔會再理你。我垂低頭好慢咁答:我記得。

B當時坐係床到,我主動行埋B身邊,摸摸B頭頂d頭髮。B就慢慢雙手環抱住我條腰,B個頭就挨左落我個心口到。我雙手就跟住環抱住B條頸。我亦慢慢坐低係B既身邊,用雙臂緊緊攬實B。當時我同B額頭貼額頭,四目互望,今次我做主動吻落B個嘴唇到。我同B開始接吻,而我下面條JJ又開始扯硬。錫左三十秒到,我隻右手已經忍唔住搓揉緊B左邊既乳房,因為隔住胸圍,所以我用更大力去搓。而B好似忍唔住亦開始隔住我條褲用左手搓揉我條JJ。當我地聽到廁所入面既花灑水聲停左後,我同B都好有默契咁停左所有動作,B起番身整番好d衫,跟住B烏低身錫左我額頭一啖,講:到我沖涼啦,衰人。B跟住就去拿衫褲。我就訓左係細床到,用被遮住個身,費事下面凸起被A睇到咁外眼,A過兩分鐘就出嚟。

各位師兄師姐抱歉,因小弟堅持用詳細描述方法,不想虎頭蛇尾(雖然明年係蛇年,哈哈) ,應該無法如願在農曆新年前完成,請各位見諒。

good job. keep going

c hing寫詳細d我地仲like啦><

好呀,切勿虎頭蛇尾。祝你在蛇年有更多美好開心事。蛇年進步

support

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-2-8 11:05 PM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐抱歉,因小弟堅持用詳細描述方法,不想虎頭蛇尾(雖然明年係蛇年,哈哈) ,應該無法如願在農曆新年前完成,請各位見諒。

唔緊要,我覺得好值得等!

引用:
原帖由 往時愉快回憶 於 2013-2-8 23:05 發表 查看引用來源

CHING 過年放假嗎? 希望下星期內可以搞掂.

慢慢慢....加油!!!!過年啦....大家新年快樂!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆