上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  442.5k

Is getting very interesting......... this is the best story I ever read

噢!我冇睇老夫子JE!
引用:
原帖由 Hungpawah 於 2012-6-27 11:58 AM 發表 查看引用來源

HAHA~~~taoyuen應還很年輕~~期待你的故事!!

可能我姓袁呢!
引用:
原帖由 superman369 於 2012-6-27 12:18 PM 發表 查看引用來源
HAHA~~~taoyuen應是桃園機場~~期待你的故事!!

過獎了,多謝支持呢!
引用:
原帖由 ff530 於 2012-6-27 07:49 PM 發表 查看引用來源
Is getting very interesting......... this is the best story I ever read

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-27 07:07 PM 發表 查看引用來源
第五十四回、相信MISS張

光感到難以置信。他記起十年前分手那天,與MISS張是難捨難離,她怎會第二天就跟雲說她其實不愛他?可是,雲是光最信任的朋友,也沒有理友騙光。光沉思了一會就說:”妳好肯定?”
雲用 ...
"臨睡前,光發了個短訊給雲:”我知你為我好。但MISS張話佢咁樣講係特登騙你。”蕙 应该是 云 的回覆是:”我好肯定佢唔係呃我。但係你都咁大個人,你自己判斷LAR。記住:我係你背後GE女人AR。”光收到回覆後,覺得有雲這個朋友實在太好。但今次他選擇相信MISS張。"

套一句 時代化的 講法, 四人打麻將 , 個個都話無 出沖 ,但個個都話輸錢,為何  ?  因為抽水。

之前 都說過 , 希望 對   留手 ,在如此田地 ,光 越來越沉醉 溫柔香  .... 蕙 , 可能 要 照顧埋 光小朋友了  .. 愛得 太 鮮血淋漓  ....  

大鑊!連雲都寫左做蕙。遲啲連光都會寫成蕙……多謝指正!

師兄你覺得誰抽水呢?
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-27 07:59 PM 發表 查看引用來源

"臨睡前,光發了個短訊給雲:”我知你為我好。但MISS張話佢咁樣講係特登騙你。”蕙 应该是 云 的回覆是:”我好肯定佢唔係呃我。但係你都咁大個人,你自己判斷LAR。記住:我係你背後GE女人AR。”光收 ...

做咗CDR咁耐,終於都忍唔住要出聲同樓主你講:真係一個好正的故事!可以令到我呢個CDR回post, 仲要係成人版回post嘅,可想而知你呢個故仔真係有幾好!加油,請帶給我們最精彩的大結局!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-27 08:01 PM 發表 查看引用來源
大鑊!連雲都寫左做蕙。遲啲連光都會寫成蕙……多謝指正!

師兄你覺得誰抽水呢?
哈哈.. 抽水 o個個 就 梗係  筆者 "你"  .....

我少有 留言,但看你 文胆 好拿穩 恰當 。 還以為你執筆 作 生活 ..... 其實 一如我首次發言 估計 劇目發展 , 我想 筆者 現在 最痛苦是如何處理  "光 " ; 因為 MISS 已經 變成玩家 ;  "蕙" 的改變 , 也是 男性中 的 "優選" ;  但  "光 "  就像 生活中的 "你、我、他"   .... 他的 情節  已經 無癮 ; 除非  ...

.... 筆者 你再 簸 一 簸 , 在 ending 部處 失情、失愛、失慾 後 , 劇目發展 "光 " 被 誘導 入  "玩家" 行列 , 繼而 當上 "仔仔 " 下 的  風月情節   ... 而恰巧 遇上 分手後 的 OL  "蕙" , 以文筆 形容 慾與心靈的矛盾 ... 跟手寫 "光 " 外傳   ...  在情慾 小說 都 應該 幾 有趣

真唔好意思 ..   多言了  

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-27 07:07 PM 發表 查看引用來源
第五十四回、相信MISS張

光感到難以置信。他記起十年前分手那天,與MISS張是難捨難離,她怎會第二天就跟雲說她其實不愛他?可是,雲是光最信任的朋友,也沒有理友騙光。光沉思了一會就說:”妳好肯定?”
雲用 ...
無論MISS張怎樣令光傷心,基本上光一直傾向相信MISS張。

回覆 600# 的帖子

今日內睇到幾篇,真過足癮,正,taoyuen努力吖!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆