上一頁下一頁
發新話題

~車震遇著洗車佬~ (有少少更新~衝紅燈[email protected] No.399)*有相睇@P.39 No.573*

收藏  |  訂閱
939  96.1k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

做咩咁謙呢…我睇過你好幾張相,仲好正吖… Chris 個隻係青春靚,你個隻係成熟靚,有唔同既靚法的…
多謝你~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

雀雀...你講野丫~~我個對係象腿:smile_o16: :smile_o16:
唔係吖,你下面個張係咪你架?好正吖…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

所以我咪話~~~好熟口熟面囉~~~:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
妳早D瞓啦~~~今日攪到咁攰:smile_47: :smile_47:
我幫屋企人執屋呀,之後仲要撲去另一個親友家食飯,
又買鞋,忙都忙死了

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-30 11:49 PM 發表 查看引用來源

唔係吖,你下面個張係咪你架?好正吖…
我搵個PILLOW遮住左肥個位姐~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 11:45 PM 發表 查看引用來源

果張咁肥,阿妹叫我唔好貼,我立即剷走佢
咁你私下比我得唔得,係床影個張喎

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-30 11:46 PM 發表 查看引用來源

NONONO~~我搵個枕頭遮住左~~:smile_o01: :smile_o01:
已經好perfect喇,.....好過好多豬腿

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-30 11:48 PM 發表 查看引用來源

有得咁分架咩~~雀雀
咩無呀?唔同 age  有唔同靚架痳

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

我幫屋企人執屋呀,之後仲要撲去另一個親友家食飯,
又買鞋,忙都忙死了
新年嗎~~
我都要買新UN UN過年~~

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 11:49 PM 發表 查看引用來源

多謝你~~~~~~~~~~~~~~~~
講實話唶…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-30 11:51 PM 發表 查看引用來源

已經好perfect喇,.....好過好多豬腿
我好期待姐妳見到我真身~~~
一定會嚇妳一驚~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆