上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  71.9k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-22 01:17 PM 發表 查看引用來源

全身果張???
不過我逢係upload上網果d一定係修改版,用左軟件cut晒d特徵至放上去upload,
以防d pk偷埋我有樣露晒毛果d片同相:smile_30:
係呀,就係果張
依家放左落 Facebook 算

引用:
原帖由 mncy 於 2011-1-22 02:33 PM 發表 查看引用來源

係呀,就係果張

果張真係正~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 02:02 PM 發表 查看引用來源
多謝大家嘅支持同安慰呀 !!! 我都要出去喇 !!
再見~~~ :smile_o07: :smile_o07:
唔好唔開心喇傻妹~~~~~~~~~~~~~~~~~88:smile_o07:

引用:
原帖由 mncy 於 2011-1-22 02:33 PM 發表 查看引用來源

係呀,就係果張

個張好正點:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-22 02:02 PM 發表 查看引用來源
多謝大家嘅支持同安慰呀 !!! 我都要出去喇 !!
再見~~~ :smile_o07: :smile_o07:
返黎睇到 Chrissie 無事開心番就好囉… 以後要小心呀!

順便提下你,你電腦入面啲其它 files, 相,同資料你有無加密碼架…你都要睇睇有乜野係要保密加番個密碼喎!唔係陣間又比啲衰人入浸你個電腦攞哂你啲野波…

早晨 Chris 一早上黎推吓你先… 瞓左一大敎,無事啦…今早仲要做野!晏就要上黎吹水…

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
前嗰排做左一個決定...但我無將呢個決定話比男朋友知...
搞到自己個心好唔舒服...連出 report 嘅心情都無... :smile_13:
尋晚同佢食飯...終於鼓起勇氣向佢坦白...佢無嬲我...
仲講左好多窩心嘅 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

Thx bcm & waiwai

推下 Chris  妹先得…

早上推一推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆