上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 01:37 PM 發表 查看引用來源
正要部署明日同太陽去外遊...唉!點之今日她開始要上班,要見佢要10:30PM後....到底個天想點安排呢?
上去就一定會有女,但太陽油响我本Foods list上係頭盤主菜,明日唯有焗食配菜...少少不甘心.:smile_o16:
吃不到海南妹,叫個海殺沙律做頭盤

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 01:40 PM 發表 查看引用來源
她要上班,宜家邊度都去唔到,唯有寄望上去看有沒有機會食醉雞
醉雞:smile_o04: :smile_o14: :smile_o16:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-20 01:41 PM 發表 查看引用來源

沙律...有矛危險架....:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 01:01 PM 發表 查看引用來源

錯啦...禾係想有大大件事...:smile_o01:
坐15日算唔算大?:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 01:42 PM 發表 查看引用來源
你最近去爆房,查得嚴吾嚴呀?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-20 01:41 PM 發表 查看引用來源

椒鹽青口配豬華士好d,海殺沙律冇淡肉食....好唔電架:smile_o02:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 01:42 PM 發表 查看引用來源
對禾黎講唔算大...我未到18歲唔洗坐架嘛...:smile_o01: 搵老豆老母黎接我走姐...:smile_o11:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-20 01:44 PM 發表 查看引用來源

完全冇事...但入住必需登記,但我好d...我係熟客仔,埋去取Key就走得:smile_o05:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-20 01:44 PM 發表 查看引用來源

我去CP 2次都打開門做生意...唔似有野...(我講緊SN喎...:smile_o05: )聽講話掃黃開始安靜返落黎...
衣家開始掃毒...5月花都係有太空人先收皮之嘛:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 01:47 PM 發表 查看引用來源

對禾黎講唔算大...我未到18歲唔洗坐架嘛...:smile_o01: 搵老豆老母黎接我走姐...:smile_o11:
你冇去過青少年勞教所參觀過咩??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆