上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 03:01 PM 發表 查看引用來源

再寫就個腩腩都唔明啦~~
我唔係好明其實你明唔明我講緊d咩野....但係其實你明定唔明我明唔明都好...最緊要你明我唔明你d咩野...你明唔明我唔明你明唔明d咩野呀?:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 03:03 PM 發表

我唔係好明其實你明唔明我講緊d咩野....但係其實你明定唔明我明唔明都好...最緊要你明我唔明你d咩野...你明唔明我唔明你明唔明d咩野呀?:smile_o11:
你明明明我明你唔明, 不過我就唔明點解你唔明我明,
講到未都係我明你唔明我係明你唔明, 所以你就話你明我唔明你明~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 03:08 PM 發表 查看引用來源

你明明明我明你唔明, 不過我就唔明點解你唔明我明,
講到未都係我明你唔明我係明你唔明, 所以你就話你明我唔明你明~~
我明明明又又點解會明我唔明...話得我明明明就姐係我明...你又話你明我唔明...咁姐係你明我唔明定係根本你唔明我明呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 03:11 PM 發表

我明明明又又點解會明我唔明...話得我明明明就姐係我明...你又話你明我唔明...咁姐係你明我唔明定係根本你唔明我明呀?:smile_o10:
:smile_38: 得啦~~明都比明...明...明到唔輪明喇~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 03:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 得啦~~明都比明...明...明到唔輪明喇~
呵呵...i win~*:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 03:44 PM 發表

呵呵...i win~*:smile_o10:
去廁所第三隔拮開廁板攞你嘅獎品啦

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 03:56 PM 發表 查看引用來源

去廁所第三隔拮開廁板攞你嘅獎品啦
唔係去會尾2樓入到去響老青牌頭入去第3排第2間房入面拎獎品咩??:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 04:22 PM 發表

唔係去會尾2樓入到去響老青牌頭入去第3排第2間房入面拎獎品咩??:smile_o01:
你唔輪係連間房都要返食話~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 04:33 PM 發表 查看引用來源

你唔輪係連間房都要返食話~~
你食房架?:smile_o14: 我係話入去拎獎品咋...果到獎品兌換區黎架嘛~:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-29 04:49 PM 發表

你食房架?:smile_o14: 我係話入去拎獎品咋...果到獎品兌換區黎架嘛~:smile_o11:
房係開架麻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆