上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 07:13 PM 發表 查看引用來源
但可以理解既,一個係揾老婆一個又養大個女送比人,但做湖南老公真係要洗好多錢架,
我去食飯先啦.晏啲再傾啦:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 07:15 PM 發表 查看引用來源

所以你話沉船真係幾恐怖
你唔好自己嚇自己,你到現在都末沉過,禾會為你担心架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 07:15 PM 發表 查看引用來源

我去食飯先啦.晏啲再傾啦:smile_15:
:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07: :smile_o07: :smile_o13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 07:20 PM 發表 查看引用來源
:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07: :smile_o07: :smile_o13:
你重唔返清水彎,天已黑

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 06:22 PM 發表 查看引用來源
禾都話過有巧多野巧相似, 禾都係原機民:smile_o05:
真係好似.......
但禾而家茅住祖屋巧耐........同家父一起住.......我都茅返條圍巧耐.......
之前家父怕我俾女呃.......飛番過黎........
不過......我都唔係太想喺度住......唔係巧方便.......禾用手指......上網成日唔掂......:smile_o02:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 06:28 PM 發表 查看引用來源
有退亦架咩?禾是清水灣
西貢.......禾未離婚前.......都住過........:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 06:26 PM 發表 查看引用來源
你是客家人牙?
客瓜人????NO........:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 06:45 PM 發表 查看引用來源
典解企唔可以聯名? 一定只落企父母名份,値得深思:smile_41:
我真係唔想咁諗佢.......:smile_o14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 09:39 PM 發表 查看引用來源

客瓜人????NO........:smile_o10:
禾是順德,d女都話禾比錢好廳話

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 07:13 PM 發表 查看引用來源
但可以理解既,一個係揾老婆一個又養大個女送比人,但做湖南老公真係要洗好多錢架,
我都明白這個道理.......我同佢講......我有可能遲些會去天津工作(哈哈.....升職有望).......
唔通到時又喺天津買樓???一係就我俾首期.....咁就用佢父母名......仲要話俾左首期.....就唔可以喺深圳買樓......
咁我就要賣左香港層樓先有首期(而家租左俾人)......佢即刻話唔好賣......賣左既話....將來寶寶喺香港住邊???
咁我就即刻話.....咁味係囉......你估我好多錢咩.....
其實.......我唔知係唔係叫做防佢.......但我總係覺得......我唔想好似要佢父母賣女咁......
不過....佢都話要睇下佢父母點先........:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆