上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-26 08:02 PM 發表 查看引用來源

都唔係ge,佢依家都玩少左好多,
可能以前咁同你講你都唔會信,
咁既進度,話唔定一兩年後仲乖過你呀,:smile_30::smile_30::smile_30:
其實而家我個心都唔想玩..只不過成日又邊個生日,一陣又大隊出去玩我又忍唔住跟隊......

講真,以後要我完全唔玩太難喇....以後如果可以一個/個半月玩一次咁就夠喇....KEEP住間中玩下就GOOD喇....好似奧高查咁...:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-26 11:31 AM 發表 查看引用來源

淨係呢幾年都分別好大呀!!:smile_42:
冇錯...

真係歷盡風霜:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-26 10:27 PM 發表 查看引用來源

冇錯...

真係歷盡風霜:smile_39:
大家咁話啦~~~起起跌跌好大........
好想比自己停下~~:smile_42:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-26 08:07 PM 發表 查看引用來源

佢個係女黎,到時可能係拍"伍梅":smile_13::smile_13::smile_13:
詠春既歷史一開始係比女仔學架!! 你睇詠春 D 馬步就知!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-26 10:25 PM 發表 查看引用來源

其實而家我個心都唔想玩..只不過成日又邊個生日,一陣又大隊出去玩我又忍唔住跟隊......

講真,以後要我完全唔玩太難喇....以後如果可以一個/個半月玩一次咁就夠喇....KEEP住間中玩下就GOOD喇....好似奧高查咁 ...
我咪就係咁囉!!:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-27 05:10 PM 發表 查看引用來源

詠春既歷史一開始係比女仔學架!! 你睇詠春 D 馬步就知!:smile_38:
o個個咪"伍梅"囉

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-26 10:25 PM 發表 查看引用來源

講真,以後要我完全唔玩太難喇....以後如果可以一個/個半月玩一次咁就夠喇....KEEP住間中玩下就GOOD喇....好似奧高查咁 ...
鬼叫你識得人多咩,
好似我地個個都話跟大隊出去,
咁邊個話去架:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-27 05:37 PM 發表 查看引用來源

鬼叫你識得人多咩,
好似我地個個都話跟大隊出去,
咁邊個話去架:smile_27::smile_27::smile_27:
欲罢不能

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-27 05:10 PM 發表 查看引用來源

坐蓮算唔算..?:smile_47:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-27 05:11 PM 發表 查看引用來源

我咪就係咁囉!!:smile_30:
把握每個偷跳既機會..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆