上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  47.2k

下星期四會去五月瓜, 你哋會唔會去啊, 等我入嚟say個:smile_o15:

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-30 05:53 PM 發表 查看引用來源
下星期四會去五月瓜, 你哋會唔會去啊, 等我入嚟say個:smile_o15:
你去我又去:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

有無CHING join 左團既會聽日上去??

引用:
原帖由 webman85 於 2009-9-30 06:39 PM 發表 查看引用來源
有無CHING join 左團既會聽日上去??
你想點:smile_o04: ????

回覆 604# 的帖子

新手想睇下有無人帶路...再決定join 唔join 麻

引用:
原帖由 webman85 於 2009-9-30 06:43 PM 發表 查看引用來源
新手想睇下有無人帶路...再決定join 唔join 麻
原來如此:smile_o06:

引用:
原帖由 cp-76 於 2009-9-30 06:07 PM 發表 查看引用來源

你去我又去:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
KO 哥, 我可能唔跟團:smile_o05:, 因為我有朋友一齊會訂房, 但未confirm!  如果佢唔去, 我就跟你:smile_o11:.... 唔係, 係跟CP-COPY團長, 但新進狼狗唔可以咁早到, 如果唔係d女比佢:smile_o09:晒

CP兄, 星期6 預埋我:smile_o09:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-9-30 04:39 PM 發表 查看引用來源
17-10-09 星期六....歐呀國際
1       CP-KELVIN
2       babalionchan
3       KO-76
4       隱形M
5       隱形K
又改左期???

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-10-1 12:47 AM 發表

又改左期???
系呀!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆