上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-19 01:58 PM 發表 查看引用來源

午安呀....你係咪蓉兒呀:smile_41:
唔知有無記錯:smile_13:
懶得出去搵post:smile_35:
我係蓉兒呀 .你好,已見過你多次了.就算記錯我名都唔繄要的
你好
你今日不出去行下呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-19 02:01 PM 發表

我係蓉兒呀 .你好,已見過你多次了.就算記錯我名都唔繄要的
你好
你今日不出去行下呀
就快出啦
你呢....唔係應該約左人咩

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-19 02:22 PM 發表 查看引用來源

就快出啦
你呢....唔係應該約左人咩
先祝你愉快的一天先.我未夠鐘呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 19/7/2009 05:45 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,風颼颼,雨潺潺,在八號烈風訊號之下思念著你,想你依然在夢鄉,回味昨日的歡樂,我只默默的向你問好,願平安快樂歸你。

午安驀然兄,感謝你的隻字片語,充滿溫暖!!!:smile_o06:

引用:
原帖由 lovevk 於 19/7/2009 09:50 AM 發表 查看引用來源
小天使....早晨呀:smile_38: :smile_38:
唔知今日撞唔撞到你呢:smile_41:
vk :smile_o15: 午安啦......
唔制呀........我撞妳唔到.......

引用:
原帖由 MATHES232 於 19/7/2009 01:34 PM 發表 查看引用來源

也來支持小天使.大家午安
蓉兒 下次帶埋妳相公:smile_34: 一齊入0黎探小天使啦........:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 19/7/2009 01:42 PM 發表 查看引用來源

午安呀.lovevk,她可能出了街呀.
小天使依家至出街......:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:  今晚有緣再見啦......:smile_o07:

小天使無以為報兩位美人,留詩一首以謝好友來訪......

V  K 蓉兒來到訪
天使卻是已來遲
怠慢不周請見諒
週末同樂心暢歡....祝兩位好姐妹週末愉快啦.....

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-19 04:37 PM 發表 查看引用來源

午安驀然兄,感謝你的隻字片語,充滿溫暖!!!:smile_o06:
你好.................時刻想念

引用:
原帖由 驀然回首 於 19/7/2009 06:33 PM 發表 查看引用來源
你好.................時刻想念
嗯! 祝君好夢....... 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆