上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.4k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-28 02:57 PM 發表

咩朋友先??? heeheee:smile_47:
吹水朋友囉:smile_34:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-28 12:12 PM 發表 查看引用來源
啱咀形便出現多啲囉...
其他POST他們講野好露骨.唔啱我....
費事比師兄誤會阿影與鬼先先有野...已後我不再在此發言:smile_o13: :smile_o13:
咁大件事
乖......影兒返來啦

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-28 12:23 PM 發表 查看引用來源

使唔使呀??? 講下咋喎.....
又衰多口

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-6-28 01:40 PM 發表 查看引用來源
鬼哥, 你去左邊呀, 人地噖日想搵你又搵你唔到喎...:smile_13: :') :')
吾係呱
搵吾到我直接打比我咪得囉.....傻妹

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 01:58 PM 發表 查看引用來源

你都話一般咯, 咪轉左佢無眼屎乾淨盲囉!:smile_o03:
吾係吖........好 sexy 喎

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 02:05 PM 發表 查看引用來源

鬼哥o既場無人敢踩架! :smile_34:
我懷疑月影姐姐黎左呢度踩場,所以撞鬼:smile_44:
妳咁講仲有人黎
放心........我係鬼王吾駛驚

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-28 02:07 PM 發表 查看引用來源

你噤話月影架! 小心鬼哥派佢d手下...:smile_44:
已派攝青鬼襯佢冲凉時同佢 say hi........:smile_44:

引用:
原帖由 lamkit2009 於 2009-6-28 02:28 PM 發表 查看引用來源
樓主既文筆果然好正,
個post又太多回應,搵左好耐先睇得晒個故事.
期待下個POST
多謝 lamkit 兄支持
我 topic 已有頁數指引呀:smile_04:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-28 03:38 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗幫你睇下有無打錯字:smile_o01: :smile_o01:
一定支持:smile_o12: :smile_o12:
好呀.........一寫得多就頭暈眼花,
無法啦.......老人家嘛:smile_04:
得閒多d入黎吹水啦

引用:
原帖由 鬼王之王 於 28-6-2009 18:48 發表 查看引用來源

好呀.........一寫得多就頭暈眼花,
無法啦.......老人家嘛:smile_04:
得閒多d入黎吹水啦
我話過人地唔好係人地post度吹水架:smile_13: :smile_13:
我唔可以有口話人無口話自己:smile_35:

你都好少打錯字啦:smile_o12: 快d今晚再諗下! update 下啦:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆