上一頁下一頁
發新話題

朋友至上索女型男再相聚PART18

收藏  |  訂閱
783  7.3k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-13 11:59 AM 發表 查看引用來源

中午啦:smile_38: :smile_30:

你離我又要走啦:')

又要去BANK啦,,,晏D見啦

你地琴日都好晏訓WO
我幫你睇住鋪先~ 尋晚吹到兩點

我出去先啦,,,一陣再上離啦,,大家ENJOY啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-13 11:58 發表 查看引用來源

你帶頭啦,,不個而我所知佢地都會飲架,第一個排林AR 9先:smile_44: :smile_44: :smile_30:
矛問題LA :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-13 12:04 PM 發表 查看引用來源

我幫你睇住鋪先~ 尋晚吹到兩點
真喺好感動,,多謝你呀

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-13 12:04 PM 發表 查看引用來源

矛問題LA :smile_38: :smile_38: :smile_38:
哈哈,,有同伴啦,HAHA:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-5-13 11:59 發表 查看引用來源

我印象好似有你msn,facebook都好似有:smile_30:
:smile_14: 你識唔識隊長, ANITA 佢地 :smile_41:

咁你MSN叫下我 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-5-13 12:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 我今日遲到,依家岩岩食完早餐
:smile_14: 咁好快又lunch了:smile_27:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-13 11:52 AM 發表 查看引用來源

ebuddy 出乜信息 :smile_41:

系咪 IT DEPT 封鎖左
ebuddy打完email同password, 無反應, 我公司無it dept

引用:
原帖由 windlouis 於 2009-5-13 12:00 PM 發表 查看引用來源
今天電腦係度自己工作, 所以個人就係網上面晃, 晃下晃下黎左呢個地方, 然後又唔知點解入鬼左黎, 最後亦都唔知道點解會留埋言, 但相信以過往經驗應該好少機會再返黎~~~

上述咁長, 係解釋2個字... ... 路過
飲杯茶先啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-13 12:05 發表 查看引用來源

哈哈,,有同伴啦,HAHA:smile_44: :smile_44:
但得二個中咋喎...唔夠再落太子飲 :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆