上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意講波睇波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
738  6.7k

引用:
原帖由 supersweet 於 11/5/2009 19:24 發表 查看引用來源

張就下喇.....我病到瘟瘟登登吖~~~:smile_19:
做咩病呀~:smile_38: 食咗藥未呀~:smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-11 07:26 PM 發表 查看引用來源
做咩病呀~:smile_38: 食咗藥未呀~:smile_40:
病咗成個星期喇.....
一陣再去睇多次醫生囉......
book咗8點~~:smile_19:

引用:
原帖由 supersweet 於 11/5/2009 19:25 發表 查看引用來源

你要改喇........呢d壤習慣...唔要得吖~~
俾d 時間啦..一時間點改呢~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 11/5/2009 19:27 發表 查看引用來源

病咗成個星期喇.....
一陣再去睇多次醫生囉......
book咗8點~~:smile_19:
唔係咩大病呀~:smile_41:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-11 07:27 PM 發表 查看引用來源
俾d 時間啦..一時間點改呢~:smile_30: :smile_30:
咁都岩架.....就俾d時間你喇~~~哈哈

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-11 07:28 PM 發表 查看引用來源
唔係咩大病呀~:smile_41:
喉嚨發炎囉....頂....咳到死吖~~
連聲都出唔到~~:')

引用:
原帖由 supersweet 於 11/5/2009 19:28 發表 查看引用來源

咁都岩架.....就俾d時間你喇~~~哈哈
好..等我好消息~:smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 11/5/2009 19:29 發表 查看引用來源

喉嚨發炎囉....頂....咳到死吖~~
連聲都出唔到~~:')
死火喇~:smile_27: 仲諗住叫你星期六唱k 添~:smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-11 07:30 PM 發表 查看引用來源
好..等我好消息~:smile_30:
好好.......我等你吖~~~
你做咩架....咁夜都未收工架~~:smile_19:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-11 07:31 PM 發表 查看引用來源
死火喇~:smile_27: 仲諗住叫你星期六唱k 添~:smile_13:
唔喇....星期六我通常都唔出架.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆