上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異蕉錄

收藏  |  訂閱
743  4.5k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-4 12:18 AM 發表

do哂野喇你:smile_38:
未呀...仲do緊 :smile_35:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-4 12:25 AM 發表 查看引用來源

未呀...仲do緊 :smile_35:
do到個樣變左咁既蛇蛇-->:smile_35:
平時你好英架喎--->:smile_34:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-5-4 12:20 AM 發表
禾又去洗濕個頭先~~:smile_43: :smile_43:
慢駛   見到紅燈要停

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-4 12:24 AM 發表

咁你得閒掛我多d啦....
看看下次會唔會蒲頭丫....
貢我久唔久上黎叫下囉

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-4 12:26 AM 發表

do到個樣變左咁既蛇蛇-->:smile_35:
平時你好英架喎--->:smile_34:
就係do到頭痕囉 do左兩日都do唔電

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-4 12:29 AM 發表 查看引用來源

就係do到頭痕囉 do左兩日都do唔電
我心情唔好...棄do呀:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-4 12:30 AM 發表

我心情唔好...棄do呀:smile_13:
我心情唔好既話都要do架...

不過禾又...好少心情唔好啵

你典棄do法呀 ...?

睇黎去晒咬耳仔wor..

我都do陣野先..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-4 12:33 AM 發表 查看引用來源

我心情唔好既話都要do架...

不過禾又...好少心情唔好啵

你典棄do法呀 ...?
因為上星期..老細同我講左3個鐘頭野..其中有d做法睇法..我未接受到...甚至我承認係嬲佢叫我咁做..
所以由果日開始...只係彩佢”哦!””好!””係!”...食飯都唔同佢食..:smile_13:
有d鬥氣囉..自己...:smile_13: 冇左之前個心咁重去做...:smile_13: 有d野..仲唔做tim..
呢單野...我知自己唔成熟..不過..我反醒緊...:smile_13:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-5-4 12:37 AM 發表 查看引用來源
睇黎去晒咬耳仔wor..

我都do陣野先..
咬你囉咪:smile_38: 蛇蛇想問下你耳仔到底係邊...搵唔到個位黎咬:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆