上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-28 11:31 PM 發表

嗯~:smile_o06:  lovevk~ :smile_o15: 首先感謝你對小天使的支持~ :smile_40:
能有緣在網絡上彼此認識,也是一種緣份,看到你這真摯的回應,實令小天使感動... :smile_o06:
相信你也是一個以心待人的朋友:love ...
能夠認識朋友是一種緣份, 亦要講timing
當天時地利人和出現, 應該發生的事就會發生, 強求反而有反效果:smile_38::smile_30:
希望可以好好交個朋友, 也希望你可以開開心心:smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 29/5/2009 12:13 AM 發表 查看引用來源

說句晚安,就睡了.支持加油.小天使.美意在人間 晚安
嗯~ 謝謝蓉兒的支持及友愛~:smile_40: 小天使會珍惜我倆的真摯友情~:smile_o06:

引用:
原帖由 lovevk 於 29/5/2009 12:22 AM 發表 查看引用來源

能夠認識朋友是一種緣份, 亦要講timing
當天時地利人和出現, 應該發生的事就會發生, 強求反而有反效果:smile_38::smile_30:
希望可以好好交個朋友, 也希望你可以開開心心:smile_40:
嗯~:smile_o06: 小天使明白人生八苦之中「求不得苦」的道理~
因此小天使從不強求任何人、事、物~ 順不足喜~:smile_30: 逆也不足憂~:smile_13:
重要的是我們如何從歷練中學習、成長~:smile_40: 請放心啊~ 小天使會努力加油的啊~:smile_o06:      

引用:
原帖由 lovevk 於 29/5/2009 12:18 AM 發表 查看引用來源

我都有睇呀...好感動呀:smile_40:
希望大家也能找到那可以依靠的肩膀
小天使找到了依靠的肩膀~:smile_o06: 祝願天下以心待友的朋友們如是啊~:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 29/5/2009 12:19 AM 發表 查看引用來源

野豬...好耐無同你係舖傾過計啦
下次食飯睇下你夾唔夾到時間啦
所謂「有朋自遠方來,不亦樂乎?」朋友相聚確實是人生一大樂事啊~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 12:48 AM 發表 查看引用來源

所謂「有朋自遠方來,不亦樂乎?」朋友相聚確實是人生一大樂事啊~
天使妹妹:smile_o15:

引用:
原帖由 bulluck 於 29/5/2009 12:53 AM 發表 查看引用來源

天使妹妹:smile_o15:
你好~:smile_o15: 很久不見啦~:smile_o06:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 12:54 AM 發表 查看引用來源

你好~:smile_o15: 很久不見啦~:smile_o06:
係呀,因為妳好少咁夜未訓:smile_o06:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 12:35 AM 發表

嗯~:smile_o06: 小天使明白人生八苦之中「求不得苦」的道理~
因此小天使從不強求任何人、事、物~ 順不足喜~:smile_30: 逆也不足憂~:smile_13:
重要的是我們如何從歷練中學習、成長~:smi ...
嘩....你講野好文人feel:smile_13:
我好同意呀, 從事件中學習先係最重要, 無論係咩事, 開心, 唔開心, 失敗, 成功,
每每都有學習, 要成長, 就要知道自己係咩位置, 只將負責推於別人身上者,
永遠只會原地踏步, 不過講就容易, 要做就難, 面對自己, 確實不易

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 12:48 AM 發表

係呀, 確實好開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆