上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.3k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-10 10:52 AM 發表 查看引用來源

噚晚突發嚇親個腦轉唔切姐,倩公主個電話轉左架嘛,
suki返左老家佢先轉電話,suki點搵到佢…:smile_30: suki又話唔返cp…無有怕啦…:smile_30:
仲有朋友o既朋友呢, 只要佢搵到一個佢地大家都識o既朋友咪得 law!
你驚咁多做乜, 你溝黎玩下之麻, 都唔會上心啦!

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-10 11:21 AM 發表 查看引用來源

仲有朋友o既朋友呢, 只要佢搵到一個佢地大家都識o既朋友咪得 law!
你唔係上左cp咩?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-10 11:21 AM 發表 查看引用來源

問題在予未玩夠唔想咁快斷嘛…不過算數,煮到埋黎就食:smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-10 11:24 AM 發表 查看引用來源

問題在予未玩夠唔想咁快斷嘛…不過算數,煮到埋黎就食:smile_30:
你隻老虎幾時番工呀?

原來kaka咁飲得, 可以飲1,2打:smile_27:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-10 11:39 AM 發表 查看引用來源

你隻老虎幾時番工呀?
走左喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

走左喇:smile_30: :smile_30:
開心死啦~~~~

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-10 12:04 PM 發表 查看引用來源

開心死啦~~~~
free d咁囉…噚晚我一路同條女QQ…開埋cam…我老婆係隔離訓覺…真刺激:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kaka1111 於 10-4-2009 10:28 發表 查看引用來源

有經驗人仕。。。。。。。。
我都系同香黎喎!:smile_45:

引用:
原帖由 homoommoom 於 10-4-2009 01:21 發表 查看引用來源
我有個極壞既消息聽日要同各位手足講架,以我多年既溝女經驗,都唔知點解話好,原來suki同倩公主係互相認識,之前一直無穿係因為暫時互相無聯絡,但suki 話會問下佢睇下我有無去常平有無講大話,呢一次大鑊喇:smile_ ...
我上次个件咪又系噤, 又上K房找我, 又系門口喊, 又send SMS話自杀!:smile_39:

D C兄見倒仲已為我搞大人个肚tim!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆