上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)15

收藏  |  訂閱
746  16.8k

乜原來我只值十蚊咋....
我終於知道自己既價了........................
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-22 01:55 PM 發表 查看引用來源

hi.......hughug........好嗎??:smile_15:
我 就 幾 開 心,唔 曬 又 無 壓 力.......覺得自己好似"壯"左........

不過如果你都來,實連果$10都無得剩..........

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-22 03:40 PM 發表 查看引用來源
乜原來我只值十蚊咋....
我終於知道自己既價了........................
好 感 動....:') ....恭 喜 你........

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-22 03:39 PM 發表 查看引用來源
你唔係LOW B 中咩?>
咩 size 黎 架????:smile_40: :smile_44: :smile_43:

引用:
原帖由 海角七號 於 2009-3-22 02:49 PM 發表 查看引用來源

當然可以...

那我就多謝最美又最好的會長支持:smile_46:
E 2 樣 野 都 可 以 同 時 係 同 1 人 身 上 出 現.......簡 直 第 9 奇 蹟.......:smile_30: :smile_29:

引用:
原帖由 海角七號 於 2009-3-22 02:47 PM 發表 查看引用來源

為什麼不約我一起tea 一 tea?:smile_14:
你 知 你 幾 難 約 架 啦.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-22 04:24 PM 發表 查看引用來源

你 知 你 幾 難 約 架 啦.......
只是妳叫到....我一定奉陪

碌碌, 琴日你地好唔好玩呀

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-22 04:20 PM 發表 查看引用來源

E 2 樣 野 都 可 以 同 時 係 同 1 人 身 上 出 現.......簡 直 第 9 奇 蹟.......:smile_30: :smile_29:
哈哈:smile_30:   全世界都有那麼多奇蹟....所以這一個不會算是啦

今日天氣都好好
好清涼~~~~
I love spring~~~~~~~~

哥哥張國榮六週年紀念活動

哥哥張國榮六週年紀念活動 有好幾個紀念活動的
有興趣的朋友可以一齊黎

Red 邀請你出席 4月1日 20:30 舉行的「有心。人。共鳴─張國榮作品致敬晚會」。

活動: 有心。人。共鳴─張國榮作品致敬晚會
       "同一天空下,一同回味哥哥張國榮親自創作的歌影視作品"
種類:Concert
東道主:Red Mission 繼續張國榮歌影迷國際聯盟
開始時間:4月1日 20:30
結束時間:4月1日 21:30
地點: 香港九龍尖沙嘴文化中心露天廣場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆