上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友94

收藏  |  訂閱
741  8.0k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-4 05:29 PM 發表 查看引用來源

有蓉兒在我身邊,當然愉快~
我希望你講真先好 .我是令人吐血不自知的:smile_27: :smile_27:
有時真是自已都唔知:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-4 11:57 PM 發表 查看引用來源

係未妳上次餘毒未清,殘留到現在~:smile_42:
你原來嚇我.真是給嚇嚇壞了:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-5 12:30 AM 發表 查看引用來源

明天還 call 不 call 師傅修理電腦~:smile_30:
你個壞相公,原來嚇我,一陣你就無命了:smile_30: :smile_30:

鍚鍚眠眠...............................................................88~
已是早上了,大家好

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-5 02:00 AM 發表 查看引用來源
蓉蓉,,,我都有藍線呀,,屎啦,,我又中毒,,,點算???你明天CALL ME 啦,,,早抖啦,,:smile_42:
唔洗怕呀,無事呀,我已在電話告訴你呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-5 05:38 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉兒,在喝著咖啡,怔怔望著濛濛窗外遠景的清晨向你問好。
daddy你唔洗返工呀 ,喝什麼coffe,快做事呀,要交租呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-5 08:51 AM 發表 查看引用來源
hi!morning^^
k k早晨

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-5 09:23 AM 發表 查看引用來源
早晨各位:smile_38::smile_38:
蕭生.你好

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-5 10:02 AM 發表 查看引用來源
早晨.........蓉蓉:smile_38: :smile_38:
愛fd,你好,你已去吃飯了

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-5 10:11 AM 發表 查看引用來源
蓉兒未起身
我重未起身呀,:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-5 12:38 PM 發表 查看引用來源

蕭生.你好
妳好呀:smile_38:
食飯未呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆