上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,89

收藏  |  訂閱
740  7.1k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:36 PM 發表 查看引用來源

妳幾耐剪一次頭髮~:smile_41:
一個月一次呀

要睇火,唔好喇,咁重責都係....................... :smile_35:
交比人煮呀:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:40 PM 發表 查看引用來源

我睡覺唔流口水的~:smile_30:
我會的呀有時.情形重好嚴重呀:smile_30:

誰說要七個老婆了,只是說阿坷難追,我要向難度挑戰吧~:smile_45:
會不幸的.祝你好運:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:45 PM 發表 查看引用來源

我以為妳怎樣變態,原來如此~:smile_30:
有d唔講得出來呀

妳以前在 pm 裡不是已知答案嗎~ :smile_34:
冰山一角呀:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:48 PM 發表 查看引用來源

字有乜古怪 :smile_41:  指出來給我看看~ :smile_45:
唔好啦.怕看錯.比人笑呀:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: :smile_41: 有乜節目~ :smile_41:
她不比我講呀,sorry:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:54 PM 發表 查看引用來源

妳當時與我 m 時又與她 m 嗎~ :smile_41:
是呀 她只和我說了4句就bye 了

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-1 09:58 PM 發表 查看引用來源

蓉兒小時原來係問題少女~ :smile_39:
絕對不是.只是去玩過幾次

講,有無吸煙、飲酒,離家出走~ :smile_34:
如有的話,一早給dADD監生打死...........

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-1 11:31 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉:smile_38:
9仔你好,你重未睡呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:02 AM 發表 查看引用來源

9仔你好,你重未睡呀:smile_30:
hi:smile_38:

:smile_43:
引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-2 12:16 AM 發表 查看引用來源
hi:smile_38:
你做乜唔睡呀.明天不用開工呀,HAPPY哥:smile_14: :smile_14:
我要睡了.各位明天見,HAPP哥.美夢呀 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆