上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【111】

收藏  |  訂閱
737  5.8k

引用:
原帖由 win1029 於 2009-1-1 03:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 你比人呃咗喇~
即係話我呃人啫

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 04:03 PM 發表 查看引用來源
戀得多表示愛上這世界,唔係早走左囉
:smile_46: 唔好比最後嗰句見到 ar...唔係就你明 la :smile_46:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-1 04:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 唔好比最後嗰句見到 ar...唔係就你明 la :smile_46:
唔怕喎,我勇往直前,知其不可為而為之

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 03:59 PM 發表 查看引用來源
買多塊電
已經兩舊了..... 唔想再買..... 非原廠都要百幾蚊..... 買多部相機好過:smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 04:00 PM 發表 查看引用來源
你簽名啲字點可以改色架..........教我
你咁聰明......你知既:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 04:08 PM 發表 查看引用來源
唔怕喎,我勇往直前,知其不可為而為之
:smile_46: 咁勁 :smile_46:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-1-1 04:12 PM 發表 查看引用來源
你咁聰明......你知既:smile_30:
:smile_46: 然哥哥唔聰明...咁妳就乜嘢唔認識 lor :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-1-1 04:11 PM 發表 查看引用來源
已經兩舊了..... 唔想再買..... 非原廠都要百幾蚊..... 買多部相機好過:smile_40:
所以我買兩部機都係指定要用AA電

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 04:30 PM 發表 查看引用來源
SONY啲野最貴.................有間專買代用電嘅專門店,我用過........平靚正
佢有好多分店,我買開係鴨寮街地鐵站口。

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-1 04:30 PM 發表 查看引用來源
我o個部係 samsung, 用鋰電:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆