上一頁下一頁
發新話題

徵男男女女 18~88 做fd

收藏  |  訂閱
746  9.4k

引用:
原帖由 月影 於 15/1/2009 20:16 發表 查看引用來源

我知道你是好男人,但我與你不可能的..多啲花時間對其他女網友喇
我唔係好男人來 ga .......我都冇諗過 wow !! chat 下咋.....!!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-15 08:26 PM 發表

我唔係好男人來 ga .......我都冇諗過 wow !! chat 下咋.....!!
:smile_04: :smile_04: 你食左飯未:smile_15:

引用:
原帖由 月影 於 15/1/2009 20:26 發表 查看引用來源
你去煮飯呀:smile_04: :smile_04:
唔係呀 !! 我唔駛煮 ga .......即食 ga !! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 15/1/2009 20:30 發表 查看引用來源

:smile_04: :smile_04: 你食左飯未:smile_15:  
未呀.........唔知食咩好呀 !!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-15 08:31 PM 發表

唔係呀 !! 我唔駛煮 ga .......即食 ga !! :smile_30: :smile_30:
波仔飯...幾好食的

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-15 08:32 PM 發表

未呀.........唔知食咩好呀 !!
我有點懷疑你點可以咁大隻...重未食野實肚餓死:smile_38: :smile_38:

我開始眼瞓喇:smile_39: :smile_39: 周先生約我去街

引用:
原帖由 月影 於 15/1/2009 20:36 發表 查看引用來源
我開始眼瞓喇:smile_39: :smile_39: 周先生約我去街
妳唔等豆豆返呀 ??

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-15 08:42 PM 發表

妳唔等豆豆返呀 ??
你等便得囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 15/1/2009 20:44 發表 查看引用來源

你等便得囉:smile_30: :smile_30:
點解係我等呢 ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆