上一頁下一頁
發新話題

@@@@@@教主徵男女朋友@@@@@@

收藏  |  訂閱
734  4.8k

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-11-10 11:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我冇鼻涕比你吸喎.......痰岩唔岩吸呢:smile_13: :smile_13:
你自用:smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-10 10:55 PM 發表 查看引用來源

你好驚我呀:smile_24::smile_24::smile_24:
見到你個簽名檔咁美麗, 要攪攪佢...

教主                  教主好索     想失去自由
教主                                    其實我絕非只得把口 :smile_34:
教主                                    接收所有 :smile_38:
還有這個軀殼     已經           已經足夠 :smile_35:

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-10 11:06 PM 發表 查看引用來源

你自用:smile_19::smile_19:
有多架...........................

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-10 10:58 PM 發表 查看引用來源

你咁樣望人架
你點望我, 我點望你姐....

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-10 11:07 PM 發表 查看引用來源

見到你個簽名檔咁美麗, 要攪攪佢...

教主                  教主好索     想失去自由
教主                                    其實我絕非只得把口 :smile_34:
教主                             ...
你令我好感動架

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-11-10 11:08 PM 發表 查看引用來源
有多架...........................
就留返比你d佬啦

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-10 11:08 PM 發表 查看引用來源

你點望我, 我點望你姐....
你咁口花架:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-11-10 11:00 PM 發表 查看引用來源
咁我:smile_43: :smile_43: :smile_30:
咁現實架....多個人多雙筷姐....

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-10 11:08 PM 發表 查看引用來源

你令我好感動架
係唔係真架.....我成日改歌詞都比人笑我水皮架.....

引用:
原帖由 可愛教主889 於 2008-11-10 11:09 PM 發表 查看引用來源

就留返比你d佬啦
:smile_19: :smile_19: 今晚 d 佬去哂......................滾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆