上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

我幫你NA..PM我呃:smile_30:

之前有網友提議過我,不如試下著得sexy d,跟住去搭車玩下
我上個星期六終於做試左呢樣野

記得果晚凌晨2點左右,我係個fd度打完麻雀,就去左搭通宵巴士番屋企
講左我果日既衣著先....
我著左1件黑色貼身既恤衫,一條短既黑色傘裙
條傘裙只係岩岩遮晒patpat再長小小,大約係遮到一半大脾既長度
可以話,如果我坐係度既,坐我對面就實睇到我走光咁滯....
果晚我入面著既係一套湖水藍色既bra & under....因為覺得咁樣個視覺效果會仲激

落左樓之後,我首先去7仔買左支black diamond黎飲
跟住就一路係去車站等車
唔知係咪岩岩走左班車,等左差唔多3個字先有車
呢段時間有1男1女係我後面排隊,女既十幾歲,男既係一個我估大約三十幾歲,著黑西裝既人
我上車果陣就拎住個酒樽,嘟完八達通之後就上上層
我上樓梯果陣眼尾望到個西裝友一路望住我patpat既位置 我諗一定係走左光喇....
上到樓上見到大約10個人,有d都訓左覺
我就揀左尾3果行坐左係右邊窗口位,
西裝友就坐左係我前2行既左手邊

我坐低左之後就開始玩野
我再解開左一粒恤衫鈕,即係總共有2粒鈕冇扣....bra邊已經有dd露左出黎喇
跟住將個酒樽放左係身邊....然後係度扮訓

果然,過左大約10分鐘左右,
我感覺到有人坐左係我身邊....我好細微咁開眼望左一下,就係頭先望我果個西裝友....
佢初頭淨係坐係度冇咩動靜,
可能佢以為我真係醉左,慢慢就開始愈坐愈埋....
跟住我feel到佢好細力,好慢咁用手指慢慢咁,將我條裙逐d逐d咁拉高....
我條裙本來就已經短,再比佢拉起小小,我諗真係差唔多露底咁滯....
跟住西裝友開始用右手手背,輕輕掃我大脾....
佢見我冇動靜,個頭就愈挨愈近,幾乎同我頭貼頭咁滯
我知佢係係我衣領口度偷望緊我對波波....
然後佢開始轉用手指,撫摸我大脾內側....
佢見我冇反應,仲愈摸愈上....終於摸到我條底底喇....

佢慢慢加小小力,隔住我條湖水藍色t-back摸我下面....
感覺真係好舒服,好刺激....
果陣我已經濕濕地,唔知佢係咪都知呢
佢更加肆無忌憚咁摸我,仲係我條底褲邊度撩下撩下,
我d毛毛都已經比佢摸到....

但係呢個時侯唔知點解樓下突然有d嘈吵聲
跟住就見到有5,6個十幾廿歲既靚仔上左黎上層....
佢可能係驚比人睇到,即刻縮手....
真係有d掃興呢....

不過我見就到站,
就諗住起身落樓下等落車
我行出去果陣,特登扮企唔穩,成個人坐左落去西裝友大脾度
嘩....佢扯到好硬,隔住d衫咁頂住我下面
我笑笑口咁對佢講左聲"唔好意思",就落左樓下,跟住落車番屋企lu....  

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-19 07:59 PM 發表 查看引用來源

好多人掛住你
等左你好多日
係咁意寫住d分享先....得閒再寫埋其他la

引用:
原帖由 ~~ronaldinho~~ 於 2008-9-20 04:09 PM 發表 查看引用來源
irene姐,你個diary真係好鬼正,次次睇親都硬到咩咁....
睇黎你都幾大膽喎,唔知你又夠唔夠膽比我約你出黎呢?

send左個好多野既pm比你,希望你會回我
dinho弟弟,估唔到你都有捧我場喎
幾時到你寫番丫?我都係你fans黎架
你個pm真係.... 見你咁有誠意,我都回番幾張比你la....但唔比得其他人睇架

More, more more la

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:17 PM 發表 查看引用來源

dinho弟弟,估唔到你都有捧我場喎
幾時到你寫番丫?我都係你fans黎架
你個pm真係.... 見你咁有誠意,我都回番幾張比你la....但唔比得其他人睇架
IRENE
我都pm過妳好多次架,又唔比我睇下
睇一,二張都好吖~

好正! 可惜我吾坐巴士,冇機會撞倒你, 下次等我車你啦!

Irene姐快D咗寫好激

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:12 PM 發表 查看引用來源
之前有網友提議過我,不如試下著得sexy d,跟住去搭車玩下

記得果晚凌晨2點左右,我係個fd度打完麻雀,就去左搭通宵巴士番屋企
我著左1件黑色貼身既恤衫, ...
WOW..... 你同個男人 2 個人都好大膽喎 ^^

下次想點玩呢??  ,,,  hehe

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-22 12:12 PM 發表 查看引用來源

我著左1件黑色貼身既恤衫, ...
wow.... 你同個男人,  2個都好大膽喎 !!
唔知你下次想點玩呢? ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆