上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 11:03 PM 發表

快仔得唔得.. ?今日多唔多女?
好多女

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-15 11:01 PM 發表

返黎啦,落左深圳同朋友按摩,食鼎泰豐,跟著向西搵哈妹!好累!
又返食:smile_46::smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 11:01 PM 發表

咁我個係乜?俾個名佢啦
俾相同埋經歷我,等我諗

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-15 11:01 PM 發表

返黎啦,落左深圳同朋友按摩,食鼎泰豐,跟著向西搵哈妹!好累!
你個哈囡真係幾得架, 如果有c級既話我一定要你pm佢個電話比我!!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 11:06 PM 發表

俾相同埋經歷我,等我諗
我件女, 你知邊個架...

D狼友去晒邊,咪去晒大倉捉倉鼠!                     八送一湯,白飯任裝!

超過1500-2000呎的總統卡拉OK房!                   失中大混戰!

掛牆大電視一個!                                                      幾靚的DJ!

飲左十二打酒!                                                        房間超過250尺,超闊六尺大床!

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 11:21 PM 發表

我件女, 你知邊個架...
唔好意思,我真係唔記得左,連你網名我都認唔到:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 11:26 PM 發表

唔好意思,我真係唔記得左,連你網名我都認唔到:smile_42::smile_42::smile_42:
佢件囡係細細粒着白色連身裙果個呀, 係食飯個度掛住初頭上網玩鬥地主個果呢, 短頭髮既!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 11:26 PM 發表

i changed name...
today go back mongkok  , same bus with u

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 11:32 PM 發表

i changed name...
today go back mongkok  , same bus with u
係唔係我向佢拋西瓜果個???:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆