上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-9 15:08 發表 查看引用來源

你話冇做過就得啦!做乜又講疴尿?:smile_30:
搞到我飲緊啖茶都噴咗出嚟呀!:smile_30:
咁我淨係屙過尿咋嘛!:smile_34:
如果我係沙灘屙過屎,我都會講埋呀!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 03:11 PM 發表 查看引用來源
妳諗左去邊呀!
我係話可以見到妳嘅希望又大左啲咁呀!
成日都以為我咸濕!

咁你即係話我諗得咸濕啫!:smile_04:
河仔~~唔制呀!heheha 虾我~~ :') :') :')
哈!唔夠人講就咋嬌?:smile_30:
heheha 呢舖睇你啦!:smile_27:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 15:11 發表 查看引用來源
妳諗左去邊呀!
我係話可以見到妳嘅希望又大左啲咁呀!
成日都以為我咸濕!

咁你即係話我諗得咸濕啫!:smile_04:
河仔~~唔制呀!heheha 虾我~~ :') :') :')
我冇咁諗妳o架~
我先係咸濕,妳嗰啲叫做咸得有道理,我哋個個都鐘意o架!:smile_30:

我冇咁諗妳o架~
我先係咸濕,妳嗰啲叫做咸得有道理,我哋個個都鐘意o架!:smile_30:

個個都鍾意?係咪先?:smile_41:
因住俾人鬧你呀!:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-9 16:46 發表 查看引用來源
我冇咁諗妳o架~

個個都鍾意?係咪先?:smile_41:
因住俾人鬧你呀!:smile_38:
除非係女人或者變態啦!
我地喱道係開心樂園呢o架,:smile_04:
個個都唔會鬧人o架!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-9 03:13 PM 發表 查看引用來源

咁我淨係屙過尿咋嘛!:smile_34:
如果我係沙灘屙過屎,我都會講埋呀!:smile_30:
講起沙灘疴屎,我都有一個小小回憶!
都係靚仔嗰陣去露營,就喺沙灘紮營!瞓到半夜三更屎急,
出咗營行到冇幾遠就忍唔住,挖咗個窿就地解决!之後就揾啲沙埋番佢!
過咗冇耐就有一對情侣揸住盏燈,揾地方紮營!(都唔知點解佢哋咁夜先揾地方紮營)
淨係聽到個男仔講:呢度應該冇乜蚊啩!
開頭都冇乜嘢!瞓瞓下就聽到個女仔講:好臭呀!係咪你放屁呀!
個男仔就話:我都聞到呀!我以為妳放屁咋!所以我都唔敢出聲啦!
後來聽到佢哋拉起沙灘蓆嘅聲音!
之後聽到個女仔大叫:咦?呢度濕濕哋嘅?哎吔!有督屎呀!
我諗嗰鑊嘢佢哋天光都唔使瞓!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-9 05:25 PM 發表 查看引用來源

除非係女人或者變態啦!
我地喱道係開心樂園呢o架,:smile_04:
個個都唔會鬧人o架!:smile_30:
Yeah ! 都係嗰句!totally agree !
唔知女神收唔收貨呢?:smile_41:

thanks for sharing

河生,我都試過,還攬左人地老婆廿年

引用:
原帖由 你小炳 於 2008-9-10 01:06 AM 發表 查看引用來源
河生,我都試過,還攬左人地老婆廿年
係?咁激?咁就要post上嚟分享下啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆